Малкият Тео от Русе има нужда от помощта ни!

13
6-годишното детенце е с множество заболявания
6-годишното детенце е с множество заболявания Снимка: Личен архив

6-годишното детенце е с множество заболявания

Малкият Тео от Русе има нужда от помощта ни. 6-годишният Теодор е с множество заболявания и се нуждае от две операции, за които семейството му няма нужните средства.

Ето какво споделят родителите му:

"Зов за помощ от едни изстрадали родители!

Мили хора, помогнете на малкото ни съкровище Теодор, дайте шанс на нашия 6-годишен син за равноправен живот. Спешно се нуждае от две операции, за които вече имаме оферти от Турция.

Знаем, че има много семейства, които са минали по нашия път и вярваме, че доброто не е изчезнало.

Нашият син е роден с ДЦП, епилепсия и вътрешна хидроцефалия. При последното изследване, което направихме в Истанбул се установи, че е със Синдром на Емануел. Разполагаме с епикризи, предстоят му 2 операции на бедрата и таза, и една на слабините.

Молим Ви за помощ, защото сами не можем да се справим финансово, непосилно е за нас! Постоянно го водим на рехабилитации.

Срокът за събиране на средствата е 05.05.2024 г., защото до тогава средствата трябва да са по сметката на болницата, за да се предприемат нужните интервенции.

Благодарим на всички, които ще се отзоват на молбата ни!"

Повече информация, както и варианти, чрез които можете да направите дарение, вижте ТУК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    1
    да
    Като му гледам фризурата изглежда родителите са умствено изостанали чалгари. Трябва да се изведе от семейството, иначе няма шанс да стане човек.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари