Гюлен от Русе: Боря се да имам шанс да отгледам децата си

18
Гюлен има нужда от спешна операция в Турция. Време няма
Гюлен има нужда от спешна операция в Турция. Време няма Видео: Русе Медиа

Майка на две деца от Русе се нуждае от спешно лечение, за да продължи да живее.

35-годишната Гюлен Мустафова трябва да се подложи на сърдечна операция в Турция, която да й даде шанс да отгледа децата си, докато чака трансплантация на сърце, предава Русе Медиа.

Допреди две години животът на Гюлен е напълно нормален. Отива на лекар заради неразположение, а резултатите преобръщат света й.

Първо бях на ендокринолог, той ме препрати на кардиолог и оттам се установи , че имам междусептален дефект, който се открива в много ранна възраст, но при мен е останало скрито дълги години, докато аз не съм го разбрала.

От Русе лекарите ме препратиха в София, там също направиха сума ти изследвания и решиха за спешна операция на сърце. Ние се съгласихме, понеже казаха, че е много спешно, трябва да се направи, но сърцето се беше увредило до висока степен“, разказва младата жена

Въпреки операцията състоянието на Гюлен се влошава. На няколко пъти губи съзнание и припада, при което отново се озовава в болница.

Поставиха ми пейсмейкър тогава, но нещата продължиха, две аблации предложиха, ние ги направихме и тази година вече, докато бяха в болница пак за пореден път, не знам за кой, ми казаха, че съм за трансплантация на сърце. И ме вкараха в чакащата листа, като ми направиха всички необходими изследвания“, казва Гюлен.Докато чака, тя прави и консултации в Турция.

След няколко обстойни прегледа и няколко посещения те предложиха да се направи една иновативна процедура, която я правят от много скоро време в света и в Турция. Според лекарите тя ще ми помогне за по-качествен живот и за да мога да си отгледам децата. Но процедурата е много скъпа и аз затова се обръщам към всички хора с добри сърца, защото знам, че все още има такива, понеже в момента имаме нужда от тяхната молитва и финансова подкрепа“, казва жената.

Сумата от 65 000 евро е непосилна за семейството. А Гюлен иска да живее заради двете си деца – на 8 и 11 години. „Те имат нужда от майка. Аз затова толкова много се борех, а борбата не беше изобщо лесна и се надявам, че ще имам този шанс да ги отгледам“, казва тя.

През лятото Гюлен и семейството й живеят в Семерджиево, където са нейните и родителите на съпруга й. За майка й Емел Ислям последните две години са истински кошмар.„Изведнъж като гръм от ясно небе ни дойде това нещо, животът ни се преобърна с главата надолу. Преживяхме много труден период и все още е така. В някакъв тунел сме, където няма край. Търсим светлина в живота и се надяваме това да стане в най-скоро време. Постоянно при нея и гледам какъв ад изживява тя.

Свидетел съм на всичко това и затова моля наистина хората с добри сърца да подкрепят детето ми, което се нуждае много от финансова и молитвена подкрепа. Гюлен е много позитивен човек, пълен с енергия, постоянно върши нещо. Искаме тя наистина да се върне в своя стар живот, надяваме се това да стане. За нас е мъка и болка това да виждаме детето си в това състояние“, казва Емел.

Въпреки тежкото си състояние Гюлен не губи надеждата и усмивката си. Лекарите в Турция искат операцията да се направи до 20 дни, тъй като време няма.

А Гюлен и семейството й вярват, че има човешка доброта и съпричастност и хората ще дадат шанс за живот на една млада майка.

Може да дарите с карта, Paypal, ApplePay, GooglePay, Revolut.

https://pavelandreev.bg/camp…/nadezda-za-zivot-za-edna-maika

Дарителска сметка:

Титуляр: Гюлен Гюлчин Мустафова

IBAN: BG50BPBI 7921 4046 7857 01

BIC: BPBIBGSFЮробанк България АД/ Пощенска банка

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари