"Малката булка" е заплашвала годеника си

0
Запис с гласа на актрисата Пратиша Банерджи бе изслушан от върховния съд
Запис с гласа на актрисата Пратиша Банерджи бе изслушан от върховния съд

Запис с гласа на актрисата Пратиша Банерджи, която стана известна с ролята на Ананди от „Малката булка”, бе изслушан от върховния съд в Бомбай.

24-годишното момиче се самоуби преди повече от месец след скандал с приятеля си. Оказа се, че час преди да се обеси, Пратиша е заплашила Рахул Радж Синк, че ще си плати скъпо заради нейното унижение, съобщава Стандарт нюз.

„Ти ме измами, ти ми изневери, откъсна ме от родителите ми. Сега ще видиш какво ще направя”, заплашва го актрисата. Рахул Радж я съветва да не прави глупости и да изчака той да се прибере, за да се разберат за проблемите. „Наричаше ме безхарактерна. Застраши моя живот, живота на моите родители”, говори в слушалката още актрисата.

В отговор Рахул Радж я уверява „Това са дреболии”, с което я разстройва още повече. „Как може да твърдиш, че това са дребни неща? Остави егото си настрани”, казва тя. Радж я съветва да бъде благоразумна и да го изчака да се прибере. Отивайки си у дома обаче, я намира мъртва.

Годеникът дълго време отричаше, че е изневерявал на актрисата и я е тласнал към самоубийство. Медиите в Индия обаче писаха за куп проблеми на младата двойка. Една от най-популярните тези за края на красивото момиче е, че тя е предприела фаталния ход заради аборт.

Този слух настоява, че Пратиша е била бременна от Рахул, но той прекалено бурно я е увещавал да махне плода. А след аборта Пратиша изпаднала в отчаяние, останала без подкрепата на любимия си.

Самият Радж пък твърдеше, че Банерджи е била пияна, когато се е самоубила, но експертизата не потвърди подобно подозрение.

Източник: Стандарт нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари