Малин Орачев: Сега ни предстои по-трудното

0
Треньорът на Дунав похвали играчите си, определи успеха като заслужен, но подчерта, че по-тежкият двубой тепърва предстои
Треньорът на Дунав похвали играчите си, определи успеха като заслужен, но подчерта, че по-тежкият двубой тепърва предстои Снимка: Lap.bg

Старши-треньорът на "Дунав" Малин Орачев остана доволен от победата с 3:1 над състава на "Витоша" (Бистрица) и приближаването на тима към запазване на мястото в първа професионална футболна лига. 

Орачев похвали играчите си, определи успеха като заслужен, но подчерта, че по-тежкият двубой тепърва предстои, пише БНР.

"Много добра победа с добра игра. Бяхме много мобилизирани и създавахме страхотни атаки, някои от които отбелязахме. Мисля, че заслужено отстранихме "Витоша". Сега предстои по-трудното. Важно беше да отбележим първи гол и да запазим концентрация. Търсехме разнообразие и мисля, че се справихме добре. Атакувахме с мисълта за защитата. Имахме трудни моменти през пролетта с негативни резултати, така че трябваше да работим в тази насока. С много труд успяхме да излезем от тази ситуация”, каза още Малин Орчаев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари