Макрон: Благодаря на тези, които гласуваха за мен не заради идеите ми, а за да спрат крайната десница!

0
Той спря привържениците си, когато започнаха да освиркват съперничката му Марин Льо Пен
Той спря привържениците си, когато започнаха да освиркват съперничката му Марин Льо Пен Снимка: БГНЕС

Благодаря на всички французи, които гласуваха доверието си на нашия проект за по-независима Франция и за по-силна Европа

Това заяви френският президент Еманюел Макрон в реч пред свои привърженици след победата си на втория тур на президентските избори, цитиран от БТА.

Речта му пред събралото се множество на Марсово поле в подножието на Айфеловата кула бе предадена пряко от телевизия "Франс 24". 

"Зная, че някои гласуваха за мен не заради идеите ми, а за да спрат крайната десница. Искам да им благодаря", каза Макрон. Речта на Макрон бе прекъсвана неколкократно от скандирания "Макрон президент!". Той спря привържениците си, когато започнаха да освиркват съперничката му Марин Льо Пен.

Макрон се обърна към гласувалите за Льо Пен и заяви, че от този момент не е кандидат на единия лагер, а е президент на всички. Макрон каза, че проблемите, които са накарали тези хора да гласуват за крайнодясната лидерка, трябва да намерят отговор и ще е негова отговорност да даде такъв.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари