Избори във Франция: Макрон и Льо Пен отиват на балотаж

0
Трети е бившият министър-председател Франсоа Фийон с 19,6% от гласовете
Трети е бившият министър-председател Франсоа Фийон с 19,6% от гласовете Снимка: АР / архив

Трети е бившият министър-председател Франсоа Фийон с 19,6% от гласовете

Еманюел Макрон получава 24% от гласовете срещу 22,1 за лидерката на Националния фронт Марин льо Пен, която, ако се запазят тези резултати, също ще се класира за балотажа, предвиден за 7 май, съобщиха световните агенции, предава вестник 24 часа.

Трети е бившият министър-председател Франсоа Фийон с 19,6, а представителят на крайната левица Жан-Люк Меланшон е четвърти с 18,9. Кандидатът на социалистите Бено Амон с около 7% вече е загубил всякакви шансове да се класира за втори тур.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    4
    Мда
    Тъй като гледам какви ги вършат разни ръководители из ЕС, понамирисва на възраждащ се хитлерофашизъм. Къде захвърлиха демокрацията??? Наливат ли наливат масло в огъня, вместо да решават въпросите по мирен начин. Явно е много силна в тях жаждата да командват хората,
  • 4
    3
    невярващ
    Не вярвам един нацист и то в пола да влезе в Елисейския дворец. Още повече приятелка на Путин и одобяваща неговата човеконенавистна политика. Освен ако руските хакери не й помогнат, както направиха с Тръмп едно време. Ама в момента те са заети да се защитават от хакерските атаки срещу тях и руското информационно затъмнение
  • 3
    2
    милчо
    Да ви еба шибаните рекламичовек не може да прочете нищо
  • -2
    1
    русенец
    Откъде знаете, бе? Първите екзитполове са след 10 минути.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари