Македонски ТИР разсипа тонове изкуствен тор на АМ "Тракия"

0

Товарен автомобил, управляван от гражданин на Република Северна Македония, се е обърнал в района на 86-ти километър от АМ "Тракия", в платното по посока за София

Сигнал за случилото се е бил получен около 20:30ч. в ОДМВР - Пазарджик, предаде БНТ.

На мястото са изпратени автопатрули на сектор "Пътна полиция", жандармерията, пожарната и Спешна помощ.

Водачът е транспортиран за преглед в МБАЛ - Пазарджик.

Катастрофата е станала в близост до бензиностанция. Камионът е транспортирал изкуствен тор, който е разпилян по платното. Предприети са мерки за неговото събиране.

Движението не е преустановено, регулира се от пътни полицаи, като за целта се използва локалното платно водещо през бензиностанцията.

Шофьорите преминаващи през въпросния участък да шофират с ниска скорост и повишено внимание. Предстои на мястото да бъде извършен оглед.

Репортер: Николай Райшинов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари