Майор от авиобаза Крумово загина при инцидент

1
Тодор Цачев е загинал при инцидент в събота в района около Пловдив
Тодор Цачев е загинал при инцидент в събота в района около Пловдив

Тодор Цачев е загинал при инцидент в събота в района около Пловдив

Помощник-началникът на отделение "Търсене и спасяване" в авиобаза Крумово майор Тодор Цачев е загинал при инцидент в събота, 21 октомври, съобщиха на фейсбук страницата си от авиобазата.

Той е пострадал в извънработно време при полет с мотопарапланер в района около Пловдив.

Нашата Родина загуби един достоен човек, доблестен военнослужещ и отличен специалист. Ние ще го запомним с неговата енергия, чувството му за отговорност и високия му професионализъм. Поклон пред светлата ти памет! Почивай в мир!

Майор Цачев ще бъде изпратен с военни почести, а погребението му е утре, 25 октомври, от 11:00 часа в траурния парк на "Рогошко шосе" в Пловдив.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари