Майката убийца събудила съседите с писъци: Убиха го и избягаха

0
Майката убийца събудила съседите с писъци: Убиха го и избягаха

70 -годишната Горица Галчева, майка на убития тази нощ 42-годишен Йордан Галчев, събудила с писъци съседите им в Добринище малко след 3.30 часа. Възрастната жена извикала и двамата му приятели, с които той е пил през деня, крещейки: "Убиха го и избягаха". Говори за двама, които не може да опише, съобщи Struma.com.

Според първоначалните данни на разследващите тази версия на майката не издържа на проверката. Единият от партньорите на Йордан по чашка Цв. Козарев е дал показания в полицията преди около час.

Той разказал, че през деня пийнали с Йордан, но после се разделили и повече не го видял. Така че до момента единствената заподозряна в извършване на тежкото престъпление е 70-годишната бивша затворничка и майка, осиновила и отгледала Йордан - Горица. Жената все още не е направила признание, вървят процесуално-следствени действия. Според хората в Добринище Йордан наистина я тормозел всякак. Системни скандали нарушавали покоя на комшиите почти всеки ден. В Добринище вече започнаха да се разнасят легенди за мотивите за убийството му. "Майка да посегне на сина си, значи нещо много лошо й е направил", говорят хората.

Под сурдинка някои подхвърлят и версията освен за непрекъснати побоища и за сексуално посегателство върху Горица. От полицията засега мълчат за детайлите около кървавата драма. Предполага се, че след поредния пиянски скандал е станало и убийството. Йордан бе убит с брадва, стоварена върху главата му. Въпреки че всичко сочи майката за извършител на тежкото престъпление, ченгетата проверяват и първоначалната й версия, че са го убили и избягали.

Източник: Струма
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари