Майката от Кнежа си връща децата обратно

0
Майката от Кнежа си връща децата обратно
Видео: TV7

Щастлив край ще има драмата с 23-годишната Тереза Коцева от Кнежа, чиито две деца, включително новородено, бяха отнети и дадени на приемни семейства. След излъчването на серията репортажи за драмата много добри хора се притекоха на помощ на младата жена. Домът й вече е пълен с дрешки, сметката й за ток е платена и в къщата вече е светло и топло. Тереза ще подаде молба до социалните за връщането на двете й дечица.

увствам се в приповдигнато настроение. Нямам търпение да си дойдат децата. Всеки ден ходя да кърмя малкия", казва Тереза, която събира всяка касова бележка от средствата, които е получила от добродетелни хора, за да се отчете пред дарителите.

"Вече имам толкова много колички, че не знам какво да ги правя. Вече съм се договорила с 2-3 жени, на които ще им ги дам, защото имат нужда", добавя Тереза, за която сега най-важното е отново да започне работа. Тя е получила няколко обаждания, но засега няма нищо твърдо. Единственото сигурно е, че когато децата се върнат, домът ще е ремонтиран и те ще попаднат в една добра среда. В кухнята й вече има най-необходимите електроуреди, които също са й дарени.

Адвокат Пламен Димитров, който помага на Тереза с юридически съвети, обясни предстоящите стъпки по връщането на децата. Неговата прогноза е, че в най-кратки срокове те ще й бъдат върнати.

Източник: tv7.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари