Майката на застреляното момче: Вместо да му правя бал, ще го погребвам!

1
Искам полицая да застане пред мен и да ми каже как и кой му позволи да ми застреля детето като куче, каза тя
Искам полицая да застане пред мен и да ми каже как и кой му позволи да ми застреля детето като куче, каза тя Снимка: Дарик / Кадър Bulgaria ON AIR

Искам полицая да застане пред мен и да ми каже как и кой му позволи да ми застреля детето като куче, каза тя

"Никой не ни е дал никакво обяснение." Това каза Теодора Георгиева, майката на простреляния 18-годишен младеж от полицай след гонка в София.

"Много ми е трудно. Никой не ни е дал никакво обяснение от сутринта какво се случва с детето ми. Нищо не знам. Чета от интернет", сподели майката на простреляния 18-годишен Светльо, предава Bulgaria ON AIR.

Тя разказа, че последно се е чула с момчето вчера в 18:00 ч. "Каза ми "Мамо, аз съм добре. Каквото и да става винаги ще те обичам". Не знам къде е ходил, не знам какво е правил. В Районното ми каза, че е жив и задържан. Когато отидох и видях 20 полицая с наведени глави, ми беше ясно, че детето ми не е живо. Няма как да откарат детето ми в рамките на 15 минути от "Токуда" до Съдебна медицина. Той е починал вероятно на път за "Токуда" и е пренесен рано сутринта в Съдебна медицина. Никой не ми даде обяснение какво се случва от детето ми. Вместо да му правя бал догодина, аз ще го погребвам. Искам полицая да застане пред мен и да ми каже как и кой му позволи да ми застреля детето като куче", настоя майката.

Едно от момчетата, което беше задържано в дома си разказа своята версия за случая.

"Бяхме се видели с едни момичета. Стояхме до един блок. Полицията мина, започнахме да бягаме и започнаха да стрелят. Стреляха четири-пет пъти. Хванаха Гошо, а Светльо го застреляха в крака и рамото, вуйчо падна на земята. Аз избягах", каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    12
    Белчо
    Един кюмюр по малко
  • 6
    11
    Ferdi
    Какви са тия драматизации? Седяли си пред блока и хукнали да бягат и полицаите стреляли- ти да видиш!!! И ние стоим пред блока,ама никой не идва да стреля! Измислени версии! Да би мирно седяло,не би чудо видяло!!!
  • 0
    10
    Праскам съветски консерви
    Ами ти си виновна бе госпожа! Възпитала си си детето с традиционни социалистически ценности, какво очакваше да стане?
  • 4
    9
    Иванова
    Ако беше в къщи по това време и не ограбваше ,можеше да му направи бал.Жалко за млад живот,винаги е жалко,но тези хора,които не възпитават правилно децата си ,няма как да получат съчуствие.Тя е майка и страда ,няма как да е иначе.
  • -25
    8
    .шшшт
    Има гнила работа. Нещо си правят тия полицаи каквото си искат,а не каквото закона повелева. Сега умуват за версия и за как да я запомнят всички за разказва докладите си и за пред ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари