Проговори майката на Симона Радева

2
Урониха авторитета и достойнството ѝ като човек и служител, коментира Бистра Радева
Урониха авторитета и достойнството ѝ като човек и служител, коментира Бистра Радева Снимка: bTV

Урониха авторитета и достойнството ѝ като човек и служител, коментира Бистра Радева

Категорично заявявам, че дъщеря ми Симона Радева не се е возила в колата на въпросното лице, както и че не е имала абсолютно никакви интимни отношения с този човек“.

Това каза пред bTV Бистра Радева, майката на Симона Радеваполицайката от I РПУ, за която се твърди, че е помогнала на обвинения за тежката катастрофа на бул. „Черни връх“ в София Георги Семерджиев да се укрие.

При инцидента загинаха две млади жени – на 22 и 26 години.

Дъщеря ми е не е добре след случилото се и след всички медийни изявления и отправени обвинения срещу нея, вследствие на което получи хиляди заплахи за живота и здравето си. С това урониха авторитета и достойнството ѝ като човек и служител с високо постигани резултати през времето, което е служила“, каза още Бистра Радева.

Самата Симона Радева пусна пост във „Фейсбук“, в който обяви, че съвестта ѝ е чиста.

Надявам се в най-скоро време истината да излезне наяве! След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си!“, написа полицайката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    8
    Анонимен
    Тоз боклук с голямата зурла е много нагъл и арогантен изрод.Майката на боклука трябва да се срамува, че е създала такова животно.
  • 4
    7
    Големия Робот
    То едно достойнство, то един авторитет...чудо! Пробита кофа...
  • 6
    6
    //
    Цялата е в татуировки, джуки и друго - силиконови, езикът и е прободен и е с метал по него, кой знае къде другаде също е пробита и е слагала метал! Майка и е същата - пробит нос и е сложен метал, цялата е в татуировки. Абсолютни човешки отпадъци са! Как изобщо МВР може да приема хора с татуировки и с пробити езици, устни, вежди, нос и да ги гледаш целите в метал по езика, по устните, по веждите, по носа... Абсурд това да е служител, това е човешки отпадък!
  • 7
    5
    Венко
    Абе, къде е таткото на това джирме?
  • 16
    4
    123
    патешката човка не напразно акцентира върху видяното с очиге си, защото като покварена полицайка много знае, че ако никой нищо не е видял, всичко става много трудно. торба мизерна. в тик тока ти и на лицето ти е изписано абсолютно всичко което представляваш. какво се опитваш да криеш не ми е ясно?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари