Майката на Сашко не го е виждала на живо от година

9
Майка му го обича, но е с чувствителна нервна система, каза бабата на детето - Анна Алексова
Майка му го обича, но е с чувствителна нервна система, каза бабата на детето - Анна Алексова Видео: Bulgaria On Air

Майка му го обича, но е с чувствителна нервна система, каза бабата на детето - Анна Алексова

Трето денонощие без следа от Александър, изчезнал в петък следобед в Перник. Бабата на Александър се надява да намерят детето, а по думите ѝ майката от години живее в Англия, вижда момчето само по Viber.

"Тя обича детето си, но нервната ѝ система е много чувствителна и може би поради това не успя да гледа детето в това състояние. Обажда се от чужбина непрекъснато и знае, че детето е изчезнало. Виждала е детето на живо преди една година, а за случилото се ѝ каза синът ми", сподели пред Bulgaria On Air бабата на Александър - Анна Алексова.

Сашко е отглеждан само от баща си с помощта на неговите родители, а майка му Радостина от няколко години живее във Великобритания. От профила на жената в социалните мрежи, който впоследствие бе изтрит, стана ясно, че тя има още един син, който е по-голям от Александър и живее със своя приятел на Острова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    1
    colibri
    Съжалявам да го напиша, но в интервюто на бабата за мен имаше празнини, премълчани неща... Снимките на майката са доста интересни за човек с крехка психика, особено впечатление прави последната. Александър- нейното дете е изчезнало, а тя не си е направила труда да се върне и да се включи в търсенето му? Децата с подобни особености са трудни за обгрижване и на родителите им е много труден живота. Защо майката е изтрила профила си, а преди това е била активна?Опасява се от неодобрение?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари