Майката на пребития Христо: Имаме нужда от друга държава!

0
Детето ми е в много добро състояние
Детето ми е в много добро състояние

Невена Велинска се съгласи на скайп-интервю само за екипа на ФРОНТ, като изричното й условие беше да благодари на всички, които се ангажираха със съдбата на детенцето й – лекарите от Пирогов, участниците в групата „Защитете цигуларката и Христо“ и хилядите непознати хора които и помогнаха финансово.

 В какво състояние е детето?

Детето ми е в много добро състояние, усмихнат и щастлив, обичащ и шеговит както преди, благодарение на всички лекуващи екипи от Пирогов, които го спсиха! Лекарите са 'Бог' !!! Безкрайно им БЛАГОДАРЯ!!! Бях в такова състояние, че не помня имената на всички положили усилия за детето ми. Затова няма да казвам имена – но благодаря ви, лекари от Пирогов! И Господ да ви благослови, съобщава FRONT!

 Имаш ли макар и мъничко вина като майка?

Винаги ще изпитвам вина!!! Огромна вина !!! Аз обичам - боготворя сина си ! Той е свят и силен - аз съм грешна и по-слаба от него !!! Дано ми прости....

 Искаш ли той да забрави?

Да, разбира се ! Моля се за това !!! Затова и не искам да говоря с медиите, нека ми простят. Разберете ме.

 Как живеете сега, в каква среда, как се отнесоха с теб институциите?

Благодаренние на моите най-близки и верни приятели, сега сме спокойни. Живеем сред много любов и уют! Мога само да кажа, че от страна на всички институции видях разбиране, съчувствие и добронамереност! По този повод, искам да благодаря на г-жа Матеева и нейния екип от отдел 'Закрила на детето' ДСП 'Възраждане', за подкрепата и помоща им!

 От какво имате нужда сега вие със Еци?

Имаме нужда от друга държава!!!

 Сега, след шока - можеш ли да предположиш защо се случи това с теб и твоето дете?

Да, знам! Това се случи, защото исках толкова много моя малък Еци, защото го родих щастлива, защото не се отказах от него, защото съм музикант, творец и избрах да го изхранвам като такъв, но ясно съзнавайки, че в моята родина,това е невъзможно!!!

 Пожелай си нещо.

Много здраве, сили и разум си пожелавам. Пожелавам си щастие, ама истинско!!! Не само за мен, а и за всички деца в тази страна, за които се страхувам.

Източник: FRONT
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари