Майката на малтретираното 5-годишно дете остава на свобода, пастрокът е в ареста

0
Обезобразеното момченце все още е в болница, след като претърпя операция
Обезобразеното момченце все още е в болница, след като претърпя операция Снимка: Снимка: NOVA

Обезобразеното момченце все още е в болница, след като претърпя операция

Майката, обвинена в малтретиране на 5-годишния си син, остава на свобода. Това реши съдът в Пловдив. Това стана, въпреки искането на Прокуратурата тя да получи мярка за неотклонение задържане под стража. Магистратите обаче продължиха ареста на мъжа, с когото майката живее. Той също е обвинен в нанасяне на телесни повреди на детето.

По-рано обвинението представи три нови доказателства - протокол от нов разпит на майката, протокол от оглед на жилището, където е извършено насилието над детето, както и съдебно-медицинска експертиза за наркотичните вещества, съобщава NOVA.

Обезобразеното момченце все още е в болница, след като претърпя операция. То е под полицейска защита и социална закрила. Биологичният му баща се завърна от чужбина. Той поиска да поеме изцяло грижите за него.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари