Майката на изчезналите близкачки сподели къде са били

0
Едното от момичетата видяло репортаж по телевизията, че държавата е вдигната на крак да ги търси и се обадило вкъщи
Едното от момичетата видяло репортаж по телевизията, че държавата е вдигната на крак да ги търси и се обадило вкъщи

Суматохата около изчезналите близначки в София вдигна на крак полиция и близки, които ги издирваха и чрез фейсбук.

36 часа по-късно Аделина и Габриела Бандрови се прибраха живи и здрави у дома и успокоиха, че не са хванати за бели робини, нито са пострадали при инцидент.

Преди ден семейството им ги обяви за издирване в МВР, но причината за липсата на 18-годишните ученички се оказа повече от прозаична. Момичетата се скарали с майка си, а след това духнали за Пловдив с две момчета.

„Прибраха се мръсни, гладни и уморени. Не са наранени. Нямахме много време за разговори, но те се прибраха по отделно. Легнаха и заспаха", разказа майката Мария, след като се успокои от липсата им, предаде „Всеки ден" .

Тръгнали на екскурзия за един ден в Пловдив. Били са с две момчета - не знам още кои, но са били техни приятели, не са случайни. Преди Пловдив колата се счупила на магистралата. Нямали пари. За моите гарантирам, че нямаха - имаха колкото за почерпка в София. Оттам нататък не мога да кажа повече, защото просто не знам. Много ме уплашиха", обясни още тя.

Едното от момичетата видяло репортаж по телевизията, че държавата е вдигната на крак да ги търси и се обадило вкъщи. Преди да духнат за Пловдив девойките се скарали жестоко с майка си. И дори настояли да останат в Пловдив, където имали намерение да ходят.

Майка им Мария обаче не ги пуснала. Вечерта говорила само с едното си дете, тъй като телефонът на другата бил изключен. Търсела я, за да й каже, че приятелят й я издирва и иска да й се обади. „Не ми е приятно да предавам такива неща", заяви преди ден майката.

Изоставеният младеж дори издирвал девойката в пицарията, в която тя трябвало да бъде на обучение в неделя. Предполага се, че близначките се опитали да скрият воаяжа до тепетата именно заради приятеля на едната от тях.

Легендата за счупената кола минала и пред баща им - офицер от запаса, който не живее със семейството. „Не пожелах да ги притеснявам, заяви родителят, който си беше организирал и частно разследване. Не мога да прогоня детето си, как да й викам „Къде беше, какво правиш? И утре е ден. Майка им трябва да обяснява защо не са вкъщи, те живеят с нея", допълни бащата, който сериозно се бе притеснил за децата си.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари