Майката на Дилян: Туморът вече не може да се оперира

0
Причината е протакането от страна на Фондът за лечение на деца в чужбина
Причината е протакането от страна на Фондът за лечение на деца в чужбина

Майката на болното от рак бебе Дилян сподели в социалната мрежа как се развива лечението на сина й Дилян.

Четиримесечният Дилян Христов все още не може да замине за лечение в Германия заради Фонда за лечение на деца в чужбина. Бебето е с тежко онкологично заболяване на гръбначния стълб, пише BIG5.

След като у нас не може да получи адекватно лечение, семейството е насочено да търси помощ в чужбина.

Ето какво написа майка му в социалната мрежа:

„От няколко дни случаят се разглежда и от друга немска болница. Лекарите са отговорили, че трите различни хистологии и много порасналият тумор на фона на терапии, нестабилното му състояние и възрастта му налагат по-задълбочена преценка. Очакваме в най-кратко време отговор от клиниката.

До това води бавенето, когато става въпрос за бързопрогресиращ и агресивен тумор. Съжалявам, че се доверих на една българска институция. Защото времето, което ми загуби Фондът, убеждавайки ме, че работят усилено и трябва само да имам търпение, се оказа добре дошло за тумора, който порасна ужасно много.

Стартирахме кампания, събрахме пари, но този тумор с тези размери вече не подлежи на операция. Трябва да бъде намален с химиотерапия, която се провежда тук и в момента, но не спираме да търсим клиника навън, която да се съгласи да приеме детето веднага за цялостно лечение по-нататък. Все още не знаем колко ще струва лечението, защото разглеждат и в момента случая му. Веднага щом получим оферта, ще я споделим с Вас, хората, които застанаха до нас! ''

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари