Майка твърди, че сексуален насилник се разхожда свободно в района на столично училище

1
След опит за блудство с дъщеря й, жената е сезирала институциите, но мъжът е пуснат на свобода
След опит за блудство с дъщеря й, жената е сезирала институциите, но мъжът е пуснат на свобода Видео: NOVA

След опит за блудство с дъщеря й, жената е сезирала институциите, но мъжът е пуснат на свобода

История с продължение - преди месеци ви разказахме за мъж на име Никола Маринов, който назад във времето се е представял за полицай, прокурор, пилот и какъв ли още не, за да спечели доверието на хората и да изкара пари от това, предава NOVA. Последният път мъжът направил опит за блудство със 17-годишна ученичка.

След първия директен сексуален намек майката на момичето сезира институциите. Към днешна дата мъжът продължава да се движи в района на училището на това момиче.

До 16 януари аз знаех, че Никола е таксиметров шофьор и превозва детето ми до училище и обратно. Когато се случи този негов опит за изнасилване, веднага известихме 6 РУ. На 17 януари той беше задържан пред дома ни. Тогава се запознах със самоличността му. Същият ден беше пуснат на свобода от разследващ полицай.

Дъщеря ми не е разпитана. Проведе се разпит след първия ви репортаж по темата. В този период е забелязан на места, които сме посещавали с момичето ми. Казаха ни да се обадим на 112, ако някъде го забележим. Институциите до ден днешен нямат резултати във връзка с разследването. Подала съм жалба до Прокуратурата. В момента разполагаме само с писмо от главния прокурор с разпореждане към СРП да му бъде наложено ограничаване на достъпа до дъщеря ми.

Дъщеря ми живее в страх, не беше ходила на училище 1 месец. Във Facebook има група, посветена на престъпленията му. След случилото се свързах с Надежда Дойчева, която ме насочи към тази страница. В нея има доста лица, пострадали от него. Мисля, че той не разполага с този автомобил, който е управлявал, докато е извършил таксиметровите услуги. Имам данни за момиче, което миналата година е било изнасилено от Маринов в такси, но се страхува да даде показание, тъй като самата тя е била под въздействието на алкохол”, разказа Светла Милушева, майка на момичето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари