Майка публикува снимка на премазаната си след катастрофа кола

29
Жената иска да покаже колко е важно децата да пътуват обезопасени
Жената иска да покаже колко е важно децата да пътуват обезопасени

На 26 септември американката Джена Касадо Рабърман от Пенсилвания публикува снимка на премазаната си след катастрофа кола и непокътнатите детски столчета на децата ѝ, които са се возили с нея по време на инцидента.

Целта на публикацията ѝ е да покаже колко е важно децата да пътуват винаги обезопасени.

Не съм от хората, които публикуват твърде драматични или твърде лични неща във Фейсбук. Но …ето колко е важно да слагате децата си в предпазни столчета и да ги закопчавате абсолютно всеки път, когато се возят в кола. Дори да пищят, че презрамките им стягат. Дори да се оплакват от закопчалките или че са с гръб към движението.

Спряхме да си купим мляко на път за вкъщи след детската градина вчера. Бяхме на няколко минути от дома си. Точно тогава друга кола връхлетя върху моята. Човек винаги си мисли, че няма да се случи точно на него. Момчетата ми се отърваха без драскотина, но парамедиците ми казаха, че нещата щяха да изглеждат по различен начин, ако не бях отделила 2 минути, за да ги закопчея старателно. Малкият ми син е на 6 седмици, а по-големият - на почти 3 години.

Колата ми беше Хонда CRV от 2015 година. Детските столчета са Chicco Keyfit 30 и Graco Children’s Products, и двете поставени в посока, обратна на движението. Аз ще се оправя, децата ми са добре, всичко друго е поправимо.

Благодаря на Бог, че ни запази, както и на Хонда, Грако и Чико.“

След като публикацията ѝ в социалната мрежа набра огромна популярност, Джена Рабърман сподели още:

Не очаквах толкова хора да споделят поста ми, публикувах го заради семейството и приятелите си и за да повлияя на хората да помислят добре, преди да возят децата си необезопасени.”

Източник: Нова Варна
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари