Магия в Mall Rousse, “The Joker - Mall Tour 2016”

0

“The Joker - Mall Tour 2016” e първото по рода си Магично Турне в моловете из цяла България.

Магьосникът Валери „The Joker“ Иванов гостува за пръв път в града, за да разтърси русенци из основи с невиждани до сега способности! Той ще наелектризира атмосферата за всички малки и големи посетители на любимия шопинг център, Mall Rousse, с два поредни спектакъла в събота, 26 март – от 12:00 до 13:00 часа и от 17:00 до 18:00 часа.

The Joker вече контролира 4-те природни елемента - Въздух, Огън, Вода и Земя, освен това е усвоил умението да абсорбира електромагнитни вълни с тялото си, както и сам да създава електричество! Освен нестандартни фокуси с карти и други предмети от инвентара си, The Joker ще покаже на посетителите на Mall Rousse и своите ментални и паранормални способности.

Валери “The Joker” Иванов e безспорно най-талантливият и един от най – разпознаваемите български илюзионисти от новото поколение. Многобройните му участия в клубове и изяви в топ предавания в национален телевизионен ефир като “Шоуто на Слави” по БТВ, “Комисията Павлов” по ТВ7, “Господари на Ефира” по НоваТВ, “Отблизо с Мира Добрева” по Канал 1 и много други, допринасят за популярността му и броят на феновете му расте главоломно. През 2014 година Валери стартира и актьорската си кариера - избран е за главна роля в четвърти сезон на хитовия сериал “Под Прикритие”, където играе Спас Химикът. За себе си Валери казва: “Аз не съм фокусник-трикаджия, аз съм истински Магьосник!”.

Заповядайте на представленията на The Joker в Mall Rousse в събота, 26-ти март, от 12:00 до 13:00 часа и от 17:00 до 18:00 часа и ще се уверите, че наистина е така!

Магията е у дома си в Mall Rousse, къде другаде!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари