Маги Желязкова: Милен Цветков се е познавал със семейството на Кристиан

6
Били са заедно години наред каравана до каравана на почивка през лятото
Били са заедно години наред каравана до каравана на почивка през лятото

"Дори и Пабло Ескбар да бъде зрелищно арестуван (посмъртно) от българската прокуратура, ПР акцията няма да доведе до оглушителна тишина около убийството на Милен Цветков".

Това обеща журналистът Крум Савов, който чрез ефира на предаването "Крум Савов Live" по телевизия 7/8 TV продължава да търси истината за смъртта на Цветков.

Една от вчерашните гостенки в предаването - Маги Желязкова, която наскоро промени фамилията си на Сидерова, заяви че Милен Цветков и Кристиян Николов са се познавали.

"Знам, че Милен Цветков се е познавал със семейството на Кристиан Николов от злополучната катастрофа. Били са заедно години наред каравана до каравана на почивка лятото. До мен през доста доверени хора достигна тази информация. Съдбата понякога може да бъде наистина жестока", обясни Маги.

"Аз съм майка на 19-годишно момче и гледам на тази ситуация от страната на родителя. Бих се чувствала провален родител, ако нещо такова се случи. Възпитанието на едно дете започва от ден първи. Но каквото и да кажа сега, утре може да се случи на всеки. Почнах от 13-годишен да правя на сина ми тестове за наркотици на всеки 3 месеца. Казах му, че когато порасне може да си запали цигара, но наркотици в нашето семейство са недопустими.

Продължавам да му правя тестове. Смятам, че забраната не е начин на възпитание, човек трябва да е по-строг като родител. Приятелското вече не работи. Родителите трябва да са по-властни. Смятам, че тази позиция е печеливша. Ако не си му изградил характер, може да се подлъже от другите. Не вярвам, че има родител, който може да даде пълна слободия на детето си", добави гостенката. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари