Магазинер успя да отложи обир и да извика полиция

1
Абсурден опит за обир
Абсурден опит за обир

Бандитите направили три неуспешни опита за кражба.

Абсурден опит за обир в Белгия. Крадци направиха три неуспешни опита за кражба на магазин, но бяха надхитрени от продавача.

Шестима обирджии влезли в магазин за електронни цигари в предградие на Шарлероа и поискали парите от касата. Собственикът им казал, че още няма пари и ги помолил да дойдат по-късно, пише NOVA.

"Казах им, че никой не прави въоръжен грабеж в 3 часа следобед. Със същия успех можете да се опитате в 5 сутринта. Трябва да ме оберете в 6:30 вечерта. Сега ще вземете 1000 евро, а тогава много повече", разказа собственикът на магазина Дидие.

Шокиращо, бандата решила, че магазинерът е прав и си тръгнали. Дидие се обадил в полицията, където приели сигнала му скептично.

"Полицаят каза: Господине, не мисля, че ще се върнат. Немислимо е да го направят". Аз им казах - може, може. Той ме пита защо смятам така и аз му казах, че не ми се сториха особено умни", споделя още собственикът.

За всеки случай, полицаите отишли в магазина и се скрили в очакване на обирджиите. Още по-невероятното било, че част от бандата се появила в 5:30, Дидие им се скарал, че е прекалено рано и трябва да си купят часовник.

В 6:30 бандитите дошли за трети път. Цивилните полицаи излезли от служебното помещение на магазина и арестували петима, а шестият избягал. Единият от тях се оказал непълнолетен. Избягалият се издирва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари