Мафията отвръща на удара!

1
Иска да покаже, че продължава да владее контрола и върху МВР на оперативно ниво, като изкара полицаите и огненорците на протест
Иска да покаже, че продължава да владее контрола и върху МВР на оперативно ниво, като изкара полицаите и огненорците на протест Снимка: БГНЕС / архив

МАФИЯТА отвръща на удара.

Предстоят протести на двете най-влиятелни структури в МВР - полиция и пожарна. Към момента най-активното ведомство, ако не и единственото, което показва някакво действия и резултати в борбата срещу статуквото е МВР, това е острието на новата власт в лицето на Рашков. Реагираха на почти всички сигнали на БОЕЦ и последваха разпити на Борисов, Горанов, Менда Стоянова и тн. При тях е и доклада на испанската прокуратура по сигнала на БОЕЦ за БарселонаГейт.

Личният пример, гражданска активност и резултати, които БОЕЦ показваме вдъхва вяра на гражданите и помага все повече хора да преодоляват страха и нови и нови разкрития за престъпленията старата власт излизат. Това е пътя за осветяване и разграждани на мафиотския модел и участниците в него. Сега мафията иска да покаже, че продължава да владее контрола и върху МВР на оперативно ниво, като изкара полицаите и огненорците на протест. Тепърва ще започнат и с други "протести", които вече се организират.

Посланието е - ние сме все така силни, владеем всичко, дръжте си езиците зад зъбите, ние контролираме прокуратурата и службите и скоро се връщаме.

Неутрализирането на действията на мафията се изразява в елиминиране на защитният щит, който я пази - отстраняването на Гешев. Това е ключът към Промяната, към разграждането на модела КОЙ, към борбата с корупцията и към оцеляването на това правителство. Всичко друго е след това и нищо друго не е по важно. И тази битка може да бъде спечелена само в сътрудничество и общи действия с гражданското общество. Ако управляващите не осъзнават това, то те са обречени. Ако не се преборим с Гешев, промяната ще умре преди да се е родила. Имам основания да мисля, че Кирил Петков и обкръжението му не го приемат и осъзнават вкарани в капана на множество също важни, но второстепенни теми. Няма значение причината - късогледство, неопитност, задкулисие, зависимости, или грешни приоритети. Не се ли преборим с пазителя на мафията, то мафията ще се завърне, а народа ще бъде удавен в разочарование и обезверяване.

Затова БОЕЦ продължаваме с битката си срещу мафията и корупцията, като първата и най-важна задача за нас е и си остава отстраняването на Гешев. И ще го постигнем дори и без подкрепата на новата политическа власт. Говоря за реална подкрепа изразяваща се в действия, дано се случи, а не в приказки, игнориране на гражданската активност, молби за оставка и пиарски пози. Гражданите сме по силни от политици, по силни сме и от мафията.

Битката продължава.

БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари