Мадона шокира зрителите на наградите "Грами" 2023

5

Стотици фенове коментираха в социалните медии появата на Мадона на наградите "Грами" 2023

"Мадона изглежда добре за възрастта си, ако нейната възраст е 2700-годишен вампир, който яде бебета и малки животни живи“, пошегува се един фен.

Стотици фенове коментираха в социалните медии появата на Мадона на Грами 2023 в понеделник, предава Дарик Радио.

64-годишната певица излезе на сцената, за да представи Ким Петрас и Сам Смит, а фенове разпалено коментираха външния ѝ вид – по-специално лицето ѝ.

Опитвам се да игнорирам факта, че Мадона има изцяло ново лице."

Какво се е случило с лицето на Мадона?!", написа някой друг.

Това изглежда като имитация на Мадона със снимки на истинската Мадона на заден план. Тя наистина съсипа лицето си“, написа друг човек, имайки предвид снимки, прожектирани на сцената на най-емблематичните визии на Мадона през годините.

Мадона изглежда добре за възрастта си … ако възрастта ѝ е 2700-годишен вампир, който яде бебета и малки животни живи“, добави някой друг.

Мадона номинирана ли е за „Най-добро ново лице“ на тазгодишните награди Грами?“ - пошегува се потребител.

Мадона се появи за кратко на 65-то годишно шоу за награди, за да представи Смит и Петрас.

Ким Петрас влезе в историята като първата транссексуална жена, която някога е печелила Грами. Тя и Смит взеха наградата за най-добро поп дуо за хита „Unholy“.

През целия си живот Мадона е била поддръжник на LGBTQ+ общността. „Ето какво научих след четири десетилетия в музиката. Ако те нарекат шокиращ, скандален, обезпокоителен, проблематичен, провокативен или опасен, определено си на правилния път“, каза тя в речта си.

Кралицата на попа, която е спечелила седем награди "Грами" и е била номинирана 28 пъти, благодари на всички свои колеги "бунтари".

Някои зрители обаче не бяха впечатлени от речта, наричайки Мадона „нарцистична“. „Това е най-лошата, нарцистична реч на Мадона“, написа зрител на Грами в Twitter.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Гледам
    в тубата песента на Мадона "Пауър оф гудбай"...... е, отвоте я и вижте разликите. Това в тази статия е древен трансилвански вампир. Не вярвам на очите си
  • 2
    2
    123
    Отвратителен урод е в момента. Неузнаваемо уродлива е по сравнение с това което помним от Мадона. Такава ако ти излезе в тъмното с тази подпухната тиква ще изтръпнеш. Закво са и тези шибани джуки, минети ли ще върти на 70 г. ? Мамка им холивудска ! Децата им подражават и стават същите уроди на по 20г. възраст. Срина ми се в очите.
  • 0
    1
    чи-ко
    Както и да се промени реакцията ще е винаги такава. Просто феновете и са такива. Не виждам нищо скандално във визията и. Направила си е лифтинг това онова, ама не се е обезобразила като нашенските певачки.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари