Мадона тръгва на голямо световно турне

2
Celebration Tour включва 35 дати
Celebration Tour включва 35 дати Снимка: Facebook

Celebration Tour включва 35 дати

Мадона обяви мащабно световно турне по случай 40-ия юбилей от появата си музикалната сцена, съобщи NOVA. Поп иконата ще изпълни песни от цялата си кариера - от дебютния си албум от 1983 г. до Madame X от 2019 г., пише Би Би Си.

С турнето Celebration Tour, което включва 35 дати, певицата се завръща в залите и по стадионите след експерименталните театрални концерти Madame X през 2019 и 2020 г.

При обявяването на турнето звездата каза: „Вълнувам се да изпълня, колкото е възможно повече песни, с надеждата да дам на феновете си шоуто, което чакат”.

В съобщение се казва, че концертите „ще ни отведат на артистичното пътешествие на Мадона през четирите десетилетия и ще отдадат уважение на Ню Йорк, където започва музикалната ѝ кариера”.

Турнето ще започне от Ванкувър, Канада, през юли. Ще има дати в Ню Йорк, Барселона, Париж и Стокхолм и ще завърши в Амстердам на 1 декември.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари