Лют скандал заради развалена торта в бакалията

0
Тортата е кисела, децата се натровиха и не искат да ми продават от същата торта
Тортата е кисела, децата се натровиха и не искат да ми продават от същата торта

Лют скандал заради развалена торта се разиграва в местна бакалия в град Септември

"Тортата е кисела, децата се натровиха и не искат да ми продават от същата торта", оплаква се мъжът зад кадър.

Група хора от малцинствата правят скандал докато снимат видео на живо в социалната мрежа, за да покажат бакалията от където са си купили развалена торта.

От кадрите на видеото се вижда как мъжът настоява да си купи от същата торта, но продавачките не го обслужват. Жената на мъжа зад кадър дори иска да плати тортата с банкнота от 50 лева, но без успех.

В малкото магазинче се струпват приятели и роднини на фамилията, които си търсят правата по зрелищен начин. Те дори заплашват служителите на магазина, че видеото ще стигне до национален ефир.

"Ето магазина, бакалията. Снощи взимаме една торта, оказала се развалена тортата и сега искам да купя същата торта, за да се уверя, че е развалена.

Вижте срока, след пет дена изтича - тортата е кисела, децата се натровиха от бакалията и не искат да ми продават от същата торта.

Ще ми продадете ли една торта, всички да я опитаме?

Ето жената си плаща тортата, иска същата торта да купи и не искат да я продават.

На живо сме, към всички общности там, всички да гледат, всички да споделят. Искам да купя торта, същата, която купихме снощи - развалена, и те викат, че не е била развалена, и парите не връщат, и детето ми е яло, и от болницата идвам. Имам документ, че съм бил на болница.

Ето, защото на много големи се правят. Искам да си купя същата торта, ако не е развалена, аз ще платя тройно. Ето бакалията в град Септември, на другите продават, а на мене не искат.", казва мъжът, докато излъчва видеото на живо в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    баба Пена
    ами то само като видиш списъка с това, което е вложено в т.нар. торта ... да бягаш далеч, няма значение малцинство или мнозинство я яде, не настройвайте хората един срещу друг на малцинства и мнозинства заради тези боклуци, които се произвеждат, всички сме ХОРА.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари