Люси е неузнаваем, след като се прости с 90 кила

1

Режисьорът Люси Иларионов вече няма нищо общо с дебеланкото отпреди година.

Възпълничкият талант в момента тежи с 90 килограма по-малко и изглежда страхотно, пише "Таблоид". 

Любимият на Ани Хоанг е върнал секси формата си от времето, когато не тежеше фрапантните 185 кг, стъпва с лекота, не се задъхва и се радва на живота с пълно сърце.

Люси е щастлив, че вече кантарът показва под 100, макар че е амбициран да стигне до оптималните 85. Невероятната промяна се дължи на операцията, която претърпя в турска болница, където бе изрязана част от стомаха му, който остана с размери като на бебе. Любовта му с по-младата от него Ани Хоанг допълнително го амбицира да се реши на подобна сложна, но ефикасна операция.

Люси признава, че е много мотивиран от отслабването си и съжалява, че в миналото е позволил да напълнее толкова много. В края на миналата година певецът влезе и във фитнес залата. Специалният хранителен режим и редовните тренировки веднага се отразиха на физиката му – освен че се втали, сега вече стяга и мускулите. В интервю наскоро Иларионов разказа, че спазва специален хранителен режим и изцяло е променил навиците си. Здравословните му проблеми са изчезнали и вече се чувства жизнен и енергичен.

Съобразно новата реалност Люси изцяло е подновил гардероба си. Ясно е, че всичките му предишни дрехи вече му стоят като на закачалка и не може да ги носи. Затова сега, когато тежи около 95 кг, пеещият режисьор си е набавил доста по-вталени дрехи. С част от тях Люси Иларионов се сдоби в компанията на своята любима Ани по време на скорошното им пътуване в Дубай. Освен че двамата успяха да разгледат забележителностите на емирството, сред които двореца на шейха, историческия музей, Палмовите острови, аквариума, както и най-голямата естествена градина в света – „Дубай Миракъл гардън“, те се отдадоха и на шопинг из луксозните магазини в града за богати. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари