Людмил Киров: Русенци ще видят един различен облик на отбора

0
Отборът на „Дунав“ вече разполага с всички футболисти, които поисках, сподели треньорът
Отборът на „Дунав“ вече разполага с всички футболисти, които поисках, сподели треньорът Видео: Русе Медиа

Отборът на „Дунав“ вече разполага с всички футболисти, които поисках, и благодаря за това на ръководството и президента на клуба. Седмицата преди началото на пролетния полусезон премина при доста сериозна подготовка и очакваме първия си мач срещу „Етър“, който ще се играе в неделя от 12.30 ч във Велико Търново“, коментира днес пред журналисти треньорът Людмил Киров, предава Русе Медиа.

Той сподели, че срещата ще бъде трудна, но и на домакините няма да им бъде лесно, тъй като вижда в лицето на футболистите на „Дунав“ момчета, които изгарят от желание да печелят точки. „Това миналата година го нямаше. Сега разполагаме с 20 футболисти, като на всеки пост имаме по двама. Има доста сериозна конкуренция помежду им и това се отразява на футбола. Обещал съм, че Русе и феновете ще видят един различен облик на отбора и искам да бъдат спокойни, че това ще се случи“, сподели още Киров.

Със привличането на Мартин Станкев селекцията на „Дунав“ е окончателно приключена. Останалите попълнения са Александър Исаевски, Благой Макенджиев, Диян Димов, Драгош Фиртулеску, Емин Ахмед, Илия Мунин, Самуел Инкоом, Свилен Щерев. Общо в състава има 10 нови футболисти, но ще играят само девет от тях, тъй като австралиецът Крис Киусис е бил преотстъпен на „Пирин“.

Източник: Русе Медиа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари