Любовен триъгълник стои зад убийството в Сваленик

10
Предполагаемият убиец хванал братовчед си и съпругата си на "калъп"
Предполагаемият убиец хванал братовчед си и съпругата си на "калъп" Снимка: БГНЕС

Тази нощ в 22:23 часа чрез тел. 112 в РУ – Две могили е постъпил сигнал за намерен мъртъв мъж на адрес в село Сваленик.

На място веднага е изпратен полицейски екип от районното управление, който е установил трупа на 37-годишен местен жител.

Местопроизшествието е било запазено от полицията,  предприети са всички необходими оперативно-издирвателни и процесуално следствени действия за изясняване на случая. Извършен е оглед на адреса от дежурна оперативна група на ОДМВР – Русе.

В хода на първоначалната работа са събрани данни, че става въпрос за убийство, след битов скандал. Последвала е светкавична реакция от полицаите и много скоро, още тази нощ, в селото е задържан 36-годишен мъж.

Случаят е документиран и докладван в Окръжна прокуратура – Русе, като в ОДМВР – Русе е образувано досъдебно производство.

На 36-годишният е наложена мярка задържане по реда на ЗМВР за срок до 24 часа.

Работата на разследващите продължава под ръководството на прокурор.

По информация на хора от селото 36-годишният М. К. работел като пазач в местна фирма, предава Akcent.  Преди месец, прибирайки се от нощна смяна, заварил у дома си братовчед си и жена си голи в кревата. Тогава той ги снима, а снимките на невярната съпруга и на палавия братовчед качил във фейсбук. В къщата се търкаляли бутилки с алкохол, а през това време и двете им деца са били в къщата. Жената работи в детската градина в селото.

Тя веднага го напуснала и заживяла с вече убития мъж, като оставила децата при баща им. Пак по неофициална информация, той не работел и бил познат на полицията. През това време измамения съпруг подготвял документи за развод.

Не е ясно защо снощи е решил, но отишъл в дома, където жена му вече се установила и започнал да я бие. След като се показал и новият й партньор, боят се прехвърлил върху него. Но явно агресията е била по-силна, отколкото любовчията е успял да понесе.

Източник: akcent.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари