Любовен хороскоп за месец август

0
Вижте каква е прогнозата за всички зодиакални знаци
Вижте каква е прогнозата за всички зодиакални знаци

Овен

Нагоре, спад, след това възход – като всяка друга, сексуалната енергия се движи като вълните. За Овните началото на месеца е заредено с много емоции, като това може би се дължи на факта, че в личния си живот те често изпадат в баналност и липса на разнообразие. Сега е моментът да освежите връзката си, да се насладите на нетрадиционни мигове в секса.

Най-добрият период за нови запознанства пък е от 3 до 5 август. Особено за тези, които нямат партньори. Но не бързайте да правите дългосрочни планове след една среща – вашата задача е да наблюдавате внимателно какво се случва, да живеете и да се наслаждавате на това, което се случва тук и сега.

Телец

Когато съдбата почука на вратата, е време да я отворим възможно най-широко! Ярки емоции чакат представителите на зодия Телец, особено в дните около 15 август. Може да е любов от пръв поглед, може да е предложение за сватба, може да е приключение с еротичен характер с партньора... Ако сте обвързани, изглежда, че във вашата връзка периодът на колебание вече свършва и е време да програмирате щастливо съвместно бъдеще. Астролозите съветват единствено да бъдете спокойни и да задържите нетърпението си, ако изглежда, че събитията не се развиват достатъчно бързо.

Близнаци

След 7 август звездите са приготвили за Близнаците няколко приятни изненади. Сексуалната енергия и самочувствието ви нарастват, действате като магнит на вълнуващите ситуации, а вкусът на риска само добавя подправка към това, което се случва. Бъдете готови за всякакви неочаквани и луди изживявания, дръжте в готовност и смартфона си, за да заснемете всеки миг. След 20 август пък ви очаква среща с непознат, с когото имате всички шансове да продължите към следващ етап – връзка.

Рак

Август ще е доста разнопосочен в любовта. Обвързаните ще трябва да балансират между приливите и отливите. Пазете се от намесата на външни хора във връзката ви, не взимайте под внимание мнението им. Става по-скоро въпрос за интриги, замаскирани като помощ. Не се поддавайте на напрежение отстрани, опитайте се спокойно да преживеете забавянето на изпълнението на вашите планове. По-добре е да държите емоциите под контрол и най-важното – да не прехвърляте негативите на близките си. По отношение на секса няма да имате никакъв повод за оплакване – звездите са на ваша страна.

Лъв

За да разкриете напълно своята сексуалност, първо трябва да знаете кой сте и какво искате. А вие знаете! Не се притеснявайте много, ако в началото на август трябва да чакате с реализирането на някои желания. През този месец ви очакват вълнуващи преживявания на интимния фронт, от вас се иска само да не се предавате пред рутината. И никой няма право да ви чете морал – вашите усещания и интуиция ще ви донесат много наслада и ще получите най-доброто.

Дева

Прекарвайте по-голяма част от времето си само с вашия партньор. Открийте заедно нови места, говорете свободно за чувствата си и се любувайте един на друг. Най-емоционалните моменти според звездите ще бъдат между 4 и 6 август. Ярки интимни преживявания ще позволят на дамите да направят равносметка на своите чувства и да решат дали да поемат по един нов път. Средата на месеца ще бъде важен период по отношение на връзката и тези, които изпитват съмнения в нея – ще я прекратят.

Везни

Венера, покровителката на Везни, този месец ще направи така, че да вземете от живота всички земни удоволствия. За да направите това, вие дори не трябва да се напрягате много, защото вашият партньор е готов да лети на крилете на желанието и радостта, за да изпълни всяка ваша прищявка. Атмосферата на чувственост, лесна комуникация, усещане за обща хармония – всичко е точно така, както обичате! Нова информация, която може да получите от 19 до 21 август, ще ви помогне да вземете правилното решение по отношение на личния ви живот.

Скорпион

Сънищата и реалността могат през август да влязат в конфликт. Това не е толкова лошо – просто трябва да покажете гъвкавост. Но пък иначе ще бъдете изненадани как на любовния фронт всичко ще си дойде на мястото, няма да усещате никакви пречки в отношенията си. Тези, които пък нямат връзка трябва да обърнат сериозно внимание на всичко, което се случва на 17 и 18 август. Там се крие някакъв шанс. И ако сте решени да спечелите някого, най-ефективното сексуално оръжие ще бъде отворена усмивка.

Двойките пък могат да заложат на почивка, за да възстановят енергийния баланс в отношенията си.

Стрелец

Изглежда, че събитията от следващите няколко седмици могат да ви отведат в един паралелен свят – вълнуващ и необичаен. По този начин действат планетите Юпитер и Нептун, предизвиквайки оживени усещания и замайващи планове. Уповавайте се на собствените си чувства и следвайте този път, без значение колко екзотичен може да ви се струва. Необвързаните да обърнат внимание на 12 август, ден, който е най-удачен за поставяне на началото на нова връзка.

Козирог

Страстният Марс влиза в знака Козирог в средата на август, подклаждайки тайни желания и в същото време изпълнен с енергия, за да ги осъществи. Нова любов, флирт, лятно парти – това са опорните точки през месец август. Звездите и планетите ви подреждат една щастлива комбинация – вътрешно се чувствате свободни, изпълнени сте с решителност и увереност в себе си.

Водолей

Август е странен за вас месец, в него равносметките ще вземат връх над изживяванията. Дайте време за себе си и партньора си, за да разберете ясно какво иска всеки един от вас и какво очаквате от връзката ви в бъдеще? Ако е възможно, организирайте си почивка до средата на август, ще ви помогне за възстановяване на енергийния баланс и да дадете силен старт на втората половина на месеца. Не се притеснявайте да показвате наяве чувствата си, бъдете откровени – вашият партньор също е готов за това, взаимната искреност ще ви бъде само от полза.

Риби

През този месец влизате в един мистичен кръг – чувствате вибрации, които създават усещане за вътрешна хармония. За пълното щастие, Рибите не се нуждаят да следват сентенцията „да стоят твърдо на земята“. Напротив – наслаждавайте се в отношенията си, секса, имате нужда от „свободно плуване“. Основното нещо – не забравяйте да споделяте всички преживявания с партньора си. Иначе рискувате връзката да ви забуксува. За тези, които търсят своята половинка, най-подходящото време за срещи е между 20 и 26 август.

Източник: Tialoto.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари