Любомир Аламанов: Армии от тролове са активирани. Времето за големите манипулации започва

0
"Хората да внимават какво четат по социалните мрежи и да си проверяват информацията, заяви експертът по комуникации
"Хората да внимават какво четат по социалните мрежи и да си проверяват информацията, заяви експертът по комуникации Снимка: Ани Петрова, БНР

Експертът по комуникации заяви, че служебният кабинет се държи като предизборен щаб на "една определена политическа сила"

"Голяма част от политическите сили не искат да излязат и да заявят публично своите позиции. На повърхността виждаме клиширани фрази, общи пожелания и обещания, които не е ясно как ще бъдат сбъднати. Сред хората, когато отидат, политическите сили говорят различни неща - опитват се да плашат, да дават обещания и т.н. Слоганите, с които се заявиха част от политическите партии вече, са толкова клиширани и лишени от всякакво съдържание, сякаш са направени с генератор за случайни послания".

Това каза пред БНР комуникационният експерт Любомир Аламанов.

Според него партиите не са вярвали, че толкова скоро ще има нови избори и не са подготвени психологически:

"Отново няма да видим задълбочени дебати и истински сблъсък на идеи. Виждат се само обвинения и контраобвинения. Така отвращението на хората от политическата класа става все по-видимо".

По думите на Любомир Аламанов служебният кабинет се държи като предизборен щаб на "една определена политическа сила":

"Запалване на страхове, където ги няма, ще бъде основният мотив".

Той изтъкна, че социалните мрежи ще бъдат поле за битка преди изборите на 2 октомври и добави, че вече има "армии от тролове", които са активирани:

"Хората да внимават какво четат по социалните мрежи и да си проверяват информацията, защото времето за големите манипулации започва сега".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    LAka
    Специално за американския представител цитирам: Българското общество трябва да знае имената на българофобите/русофобите, обрекли България, българския бизнес и обществото на глад, мизерия и социален разпад - русофобите/българофобите: ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, стоян михалефци, антоанета цонефа, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, ге0рги б0р!с0ф ге0ргиеф (боец), любомир алам@нофци, емил с0к0лофци, димитър гърдефци, георги ганефци, армани сбърканяни, хаджигенофци и банкянската тиква!
  • 0
    3
    darkaveng
    До 2 - Баце????
  • -7
    2
    аз
    че те не са спирали, има цели сайтове с фейк нюз и проруска пропаганда. за жалост ДАНС дремят и не вършат никаква работа иначе отдавна да са ги разкрили
  • -5
    1
    РУК за Ръша
    Че кой изобщо ги чете, че да им вярва на тъпите рашистки тролове! Да мрат в адски мъки предателите антибългарски! _)_
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари