Любо Кольовски: Управляващите се надпреварват кой по-голяма тъпотия ще измисли

1
Няма ден, в който управниците да не измътят някоя велика, забележителна и върховна глупост
Няма ден, в който управниците да не измътят някоя велика, забележителна и върховна глупост

Като чета и препрочитам новините, установявам, че няма ден, в който управниците да не измътят някоя велика, забележителна и върховна глупост.

Вчера се впуснали да проверят автомобилите в София дали замърсяват атмосферата. И какво? Заговори се, че тази внезапна инспекция не била напълно законна и че измерващите устройства били неизправни. От проверените между 60-100 коли, само една не била в нормите. Кой ще плаща това безумие, не се казва. Не се казва и какъв времеви, финансов и кадрови (човешки) ресурс е бил впрегнат в тая и още много безумни "акции" на безумната власт.

Неотдавна един депутат от ВМРО, партньор на ГЕРБ, тържествено обяви безумната си идея непушачите да ползват 2 дни бонус към годишната си отпуска. Което извика в съзнанието ми, че ако аз имам двама работници във фирмичката си, Цецка и Пешо, и ако Пешо пуши, а Цецка не пуши, като дам на Цецка два дни повече отпуск, Пешо ли ще изработи онова, което е планирано Цецка да изработи?

Валери Симеонов пък оттеглил своя законопроект за енергетиката, щото видял, че под натиска на общественото мнение тия промени нямало да минат.Премиерът Борисов също внася и изнася ден през ден разни предложения. Мога да продължа тоя списък с още много примери и аргументи, но няма смисъл.

Обикновеният зрител остава с впечатлението, че тия типове са в перманентно съревнование помежду си, като се надпреварват кой по-голяма тъпотия ще измисли.

Любо Кольовски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари