Луната в знак Телец ни помага да се насладим на всички пет сетива

0
Хубаво е да сте сред природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на комфортна обстановка
Хубаво е да сте сред природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на комфортна обстановка

Луната е в знак Телец от 04:31 часа до 11:03 часа на 2 септември.

Когато Луната е в знак Телец е по-лесно да се почувства настоящия момент, да усетите тялото си и да се насладите на всичките пет сетива. Хубаво е да сте сред природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на комфортна обстановка. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Повече се интересуват от битието.

Добре е да се срещате с близки и любими хора. Шопингът добре се отразява на психиката. Идеално време за гурме, за кулинарни експерименти, да опитате нови рецепти, нови коктейли. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими.

Доминиращ е 20-ти лунен ден, който започва от 22:17 часа на 30 август и продължава до 22:47 часа на 31 август.

Този лунен ден може да премине много интересно. Може да се окаже ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света по нов начин, както и да постигне вътрешно преображение. Необходимо е всеки съзнателно да отхвърли гордостта, високомерието и да се открие за това, което му носи този забележителен ден. Трябва да осъзнаете, че има връзка между вашите проблеми и околният свят, че ставащите събития са взаимосвързани помежду си. Този, който се възползва от предоставеният му шанс, ще придобие много не само в духовен, но и в материален план.

Периодът е предназначен за активни и решителни действия. Денят е благоприятен за целеустремените, принципни хора, лидери и оратори. Може да се занимавате с всякакви дела, стига да не са скучни и еднообразни. Тези, които успеят да организират колективната работа ще постигнат високи резултати. Нужно е да се съблюдава златната среда, да не се бърза. Да се ориентирате по обстоятелствата и адекватно да реагирате на възникващите ситуации.

Избягвайте уединението за дълг и прекарайте време с приятели, но не започвайте разговори за парите, работата, семейните неуредици. Подходящо време за общуване с хора със сродно мислене, чието мнение обезателно ще открие очите ви за много важни неща.

Подходящо е за любовни срещи в тиха обстановка, да си поговорите един друг насаме. Днес вече по-добре ще разберете вашия партньор и ще може да намерите компромис. Хубаво е в този ден да се състои първа среща. Голяма е вероятността да премине в по-сериозни отношения. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка.

Секс - Любовните отношения трябва да бъдат спокойни. Старата любовна техника е по-добра, отколкото някоя нова. Не е необходимо да внасяте нови елементи.

Подстрижката в 20 лунен ден стимулира оптимизма.

Сънищата са особени. Може да видите сън по своя поръчка. Като легнете, мислено може да формулирате въпрос, на който ви се иска да получите отговор.

Следва 21-ти лунен ден, който започва от 22:47 часа на 31 август и продължава до 23:20 часа на 1 септември.

Днес е 14 слънчев ден – Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Добре е да си спомните за предците си и да отправите молитва за тези, които са напуснали този свят, да им запалите свещ. Хубаво е да се правят материални планове сега, да се погрижите за земните блага.

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари