Днес се отваря врата между земята и небето

2
Предсказанията, получени в този ден, могат значително да променят съдбата ви
Предсказанията, получени в този ден, могат значително да променят съдбата ви

Луната е в знак Водолей, където ще остане до 08:33 часа на 26 август.

Ден за отдих и разпускане, за любов и развлечения. Не трябва да се претоварвате и да влизате в конфликти. Хората сега са по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения и протестиране срещу това, което ни е противно. Хората са склонни да извършват странни, нелогични действия, да казват шокиращи неща, да се отличават от тълпата, да споделят своите необичайни проекти, привичното им се струва скучно. Подсъзнателно те търсят свобода, промяна, желание да се промени обичайното състояние на нещата.Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Доминиращ е 13 лунен ден започва от 18:42 часа на 23 август и продължава до 19:21 часа на 24 август.

Денят е загадъчен и мистичен. В него се отваря врата между земята и небето. Може да научите нещо, което ви е било неизвестно досега.

Предсказанията, получени в този ден, могат значително да променят съдбата ви. Слушайте съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Днешният период е много добър за работа в група. Всичко свързано с обучението ще постави солидна основа за бъдещето ви. Неблагоприятно време за всякакви начинания. Работният ден трябва да бъде насочен към подобряване, доусъвършенстване, работа над грешките.

Днес могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели. Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях ви остават лоши чувства, получавате чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

В този ден процесите на подмладяване на организма са особено активни. Това е така, защото натрупаната в първите две фази на Луната енергия вече е толкова силна в нашето тяло, че тя започва да циркулира в него по затворен кръг, буквално измива, пречиства, подновява всички органи и системи. Заедно с енергията в организма, прекрасно циркулират кръвта и другите течности и различните полезни вещества. Ето защо през този ден яжте повече храна, съдържаща полезни вещества - тя ще бъде напълно усвоена.

Това движение на енергията може да разбута някои дълбоки пластове на стари психологически проблеми. Не се вълнувайте. Отнесете се към тях спокойно. Ако започнат да ви измъчват неприятни спомени и привидно забравени проблеми, това означава само, че е дошло време да се отървете от тази хронична негативност. Това става чрез методи за пречистване на съзнанието. Едни от тях са работа с позитивни утвърждения, работа с Рейки, хомеопатия.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Сексът трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Подстрижка – Подходящо е, но всички манипулации с косата трябва да извършите у дома, самостоятелно. Не поверявайте своята енергия дори на ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

Сънищата са важни, защото чрез тях човек може да получи истинска мъдрост.

14-ти лунен ден, който започва от 19:21 часа на 24 август и продължава до 19:55 часа на 25 август.

Днес е 7 слънчев ден – Може да се планира бъдещето, да се правят дългосрочни перспективи. Избягвайте унинието. Не се препоръчва уединение. Неблагоприятно за големи покупки.

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари