Днес търпението ще ви спаси от неприятности

1
Луната е в знак Овен
Луната е в знак Овен

Луната е в знак Овен до 04:31 часа на 31 август.

Девиз: „Повече действия и по-малко думи!” Когато Луната преминава през този знак, тя внася емоционален порив, потребност от активни действия. Нашите инстинктивни реакции се ускоряват. В настроението ни има напор на чувства и нетърпение да действаме. Добро време да се преодолее страхът, безпокойството от правенето на нещо за първи път. Прекрасно време за обучение в бойни изкуства. Но правете го предпазливо, за да не получите някоя травма. Създават се много конфликти, спорове, емоционално напрежение, импулсивност и прибързване. Търпението ще ви спаси от неприятности. Бройте до десет, преди да реагирате на думите или действията на другите.

Не вземайте много пари с вас днес, има риск да похарчите всичко. Увеличава се страстта, смелостта, предприемчивостта, агресивността. По-добре пълноценно почивайте и събирайте сили.

Уязвими са главата, мозъка, очите. Възможни са пристъпи на мигрени, главоболия. Да не се вадят зъби, да не се правят манипулации по лицето.

Доминиращ е 19-ти лунен ден, който започва от 21:40 часа на 29 август и продължава до 22:17 часа на 30 август.

Неблагоприятен ден. Свързан е със справедливостта, честността и въздаянието на миналите грехове. Днес се събуждат най-негативните емоции, които могат да донесат усещане за тревога и да предизвикат емоционален срив. Съзнанието е замъглено.

Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения и изкушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Днес лесно се изпада в заблуждения и се правят грешки. Новите проекти и идеи, които се появят в този ден са съблазън и илюзия - те са неосъществими. Препоръчва се добре да обмислите своите действия и постъпки и тогава чак да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Да не се започва нищо ново. По-късно ще завърши с провал. Отложете финансовите дела и операциите с недвижима собственост. Не е подходящо време да се сменя местоработата или сферата на действие. Учението изисква висока концентрация.

Дейните и активните хора може да се занимават с обичайната и ежедневна работа, но да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност. Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Почистване на тялото и дома. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното поведение сега е непредсказуемо. Неблагоприятно време за пътуване и смяна на обстановката.

Може да се направи разтоварващ ден, но да не се гладува. Препоръчително е в 19 лунен ден да се ядат кръгли плодове и зеленчуци, и да се избягват продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Отдайте предпочитание на уединението, тъй като в този ден лесно се създават конфликти и може да развалите отношенията си. Бъдете вежливи и предпазливи с колегите си. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Общуването ще бъде трудно.

Сексът е добре да се избягва.

Бизнес – Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори, подписване на документи.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Сънища – Може да сънувате кошмари, но да не се обръща внимание на сънищата в този лунен ден.

Градинарство – Неудачен ден за работа с растенията.

Следва 20-ти лунен ден, който започва от 22:17ч на 30 август и продължава до 22:47ч на 31 август.

Днес е 13 слънчев ден – Ден, когато се откриват вратите на бъдещето. Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и да се освобождавате от негативна енергия. Подходящо е за работа с интелектуален труд. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари