"Лукойл": Отделни политици си измислят твърдения в национален ефир!

0
От компанията уверяват, че си плащат данъците и че имат добра комуникация с НАП и Агенция "Митници"
От компанията уверяват, че си плащат данъците и че имат добра комуникация с НАП и Агенция "Митници" Снимка: ЕПА / БГНЕС

От компанията уверяват, че си плащат данъците и че имат добра комуникация с НАП и Агенция "Митници"

В официална позиция от нефтопреработвателната компанияЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД заявяват, че плащат всички предвидени от закона данъци. Това го правят в установените срокове и изцяло изпълнява задълженията си към бюджета на Република България, се казва в становището.

Публикуване пълния текст на позицията:

ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД заявява, че плаща всички предвидени от закона данъци в установените срокове и изцяло изпълнява задълженията си към бюджета на Република България. Във връзка с прозвучалите в национален ефир измислени твърдения на отделни политици, заявяваме, че Дружеството е изплатило изцяло дължимия корпоративен данък и временна солидарна вноска за 2022 г., като продължава да плаща авансово и двата вида задължения за 2023 г. в съответствие с българското законодателство. Установено е добро оперативно взаимодействие с органите на Националната агенция по приходите и Агенция „Митници“ и всички законно дължими плащания се извършват в срок. Твърдения за обратното не отговарят на истината и накърняват доброто име на „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД. Дружеството си запазва правото да защитава интересите и деловата си репутация с всички достъпни средства”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    интересно
    Защо никой от всичките политици, твърдящи, че Лукойл дължи 500 милиона или 1,5 милиарда данъци не показа нито един ревизионен акт, доказващ тези задължения?!? А защо, ако тези данъци са действителни, НАП не е предприел действия по събирането им?!? Мистерия или....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари