Лукарски е „напълнил гушата” на Илиана Беновска с пари

0
Беновска и Диков направиха шоу за българите по Нова
Беновска и Диков направиха шоу за българите по Нова

Водещият Сашо Диков и журналистката Илиана Беновска направиха истинско шоу за българските зрители по Нова телевизия. Двамата се караха и прекъсваха по различни теми: за рекламните пари на министерствата по европрограмите за радиото на госпожата, за Бойко Борисов и Радан Кънев, за гостувалата ни румънска реформаторка г-жа Маковей и нивото на българската журналистика.

Нека не бъркаме, Сашо, смелостта с глупостта. Така журналистката Илиана Беновска отвърна троснато на  домакина си Сашо Диков, след като той й заяви, че Лукарски е „напълнил гушата й”  с пари. „Виж, какво тънко вратле имам, каква гуша”, иронизира го ядосаната Беновска.

"Нали от министерствата получаваш пари по европрограмите за реклама на европроектите и ме интересува дали от това зависи живота на радиото ти", попита Диков. "Отчетът за радиото ми е на страницата на приходната агенция. Това е едно перо, регламентирано по европейските програми. Колко пари са получили bTV и Нова телевизия в сравнение с моите мижавички 80 хиляди", коментира бясната Беновска.

"Искам да хвалиш Бойко Борисов", заяви Сашо Диков. "Кой си ти, че да ми казваш кого да хваля? Я похвали Радан Кънев. Бойко Борисов да не е 5-годишен, че да го хваля. Той е премиер втори мандат, знае какво да прави", репликира го журналистката.

Въпреки кавалерския тон, с който започна разговора между старите колеги и комплимента на Диков: „Ау, изглеждаш страхотно”, Беновска заяви, че румънските съвети на политици и магистрати не важат за нашата обществено-политическа система.

„Бойко Борисов трябваше да каже на госпожа Маковей: „Малко късно дойдохте”. Маковей се направи сама за смях. Т.е. Радан Кънев я направи за смях. В заключение няма да обяснявам кой кого е изгонил от въпросната пресконференция. Исках да попитам госпожа Маковей, защо се меси във вътрешните работи на България и в какво качество иска да дава акъл на министър-председателя на България”.

Тук Диков пусна видео от въпросната пресконференция, на която Беновска се опитва да зададе въпроси на Моника Маковей и бива освирквана от присъстващите на форума, а и сама се обърка във въпросите си.

„Абе, английският ти беше малко като на Бареков”, покодоши се  Диков.„Може, бях притеснена”, призна Беновска.

Да се спре с клеветите в медиите и сайтовете. Да започнем да се занимаваме със сериозната журналистика Ако не правим анализ Борисов къде е прав и сбъркал, какво правим... Хората са дезоринтирани и не знят кой, кой е . Вече вкус са лъжите и клеветите, опита се да върне сериозния тон и привлече към някаква сериозна инициатива водещия Беновска.

Драстично увеличаване глобите за лъжи и клевети, съгласи се с нея Диков. Ти защитаваш Борисов, защото  по европрограмите получаваш пари за реклама на европейските проекти, отново я захапа Стажанта.

Тазгодишният ми отчет е  на страницата на агенцията по вписванията. Може да видиш откъде са приходите на радиото. Колко медии получават такива пари. Това е перо, което е задължително в европейските програми. Ние сме получили 80 000, колко са получили bTV и Нова, Фокус, опита да се защити шефката на К2.

Искаш да хваля Бойко Борисов. Аз искам да хвалиш Радан, сопна се тя.

Не мога, защото вече не е Радан, отвърна Диков.

Да, на Радан са му малки крачетата, да влезе в обувките на Борисов. Та той е голям мъж. Защо говорим за него. Ако го няма Бойко и коалицията, кой ще управлява. Дай да забиваме всеки ден ножове, прекъсна го в свой стил Беновска.

Те ще сринат държавата, както са тръгнали, не остана длъжен Диков, но напомни и за безличната опозиция.

Започваме с всяко управление от нулата. Не написахме 25 г. национална доктрина, стратегия. Саше, престани!  Всички политици се упражняват с нас. Бойко не е мой. Той е наш. Докога ще се занимаваш с този вид журналистика и не попиташ, защо нямаме национална доктрина, опита се да даде ъкъл на водещия журналистката.

В отговор Сашо дръпна шалтера на предаването.

Източник: FROG NEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари