"Лудият българин" срещу полицаи и гамени

1
Датски журналист: В България протестите са много по-мирни, отколкото в Дания
Датски журналист: В България протестите са много по-мирни, отколкото в Дания

Датски журналист: В България протестите са много по-мирни, отколкото в Дания

Аз съм датски журналист, защото съм датчанин. И когато кажеш "аз съм журналист в Дания, ти вече легално изпълняваш тази дейност.

Това каза Александър - влогърът от Дания, по-известен с псевдонима си “Луд Българин“ в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич". Той бе заплашван и гонен от полицията по време на протестите.

Той се размина с полицейските палки в „кървавата сряда“, но не успя да избегне побоя от гамени, докато снимаше по софийските улици.

"Манталитетът ми е датски, защото аз съм израснал там и никога не съм бил в българско училище, макар че съм българин. Аз започнах да излъчвам протестите в България, защото видях, че протестите в Америка започва да издигат и развиват канали в социалните мрежи. Тъй като знаех, че ще има много зрители моят канал в YouTube е вече доста познат канал.", обясни той.

България протестите са много по-мирни, отколкото в Дания. Там пак има големи различия. Най-лудият протест, който съм виждал беше заради една къща, на млади хора, която им беше дала държавата и по едно време решили да го бутнат."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари