Луд купон си спретнаха звездите от „София ден и нощ“

0

Безкраен купон цари не само в квартирата на „София ден и нощ“, но и извън снимачната площадка.

След коледното парти на Нова телевизия, любимите герои от „София ден и нощ“ си спретнаха и свое собствено. На него присъстваха не само героите на риалити сериала, но и всички други, отговорни за неимоверния му успех.

Продуцентът Краси Ванков събра топ попаденията си на едно място. А какво най-добре могат да правят те, освен да се забавляват?!

Е, и този път купонът е бил на ниво, достойно за „София ден и нощ“. Притегателна точка на купонджиите се е оказала машина за снимки. Пред нея те позираха в различни пози и колаборации, а резултатът от фотосесията определено се превърна в любим на феновете им. Митко, Марио, Симона и другите се надпреварваха да публикуват щурите си снимки.

Докато в сериала става все по-напечено, а интригите са все повече, извън снимачната площадка между актьорите цари мир и разбирателство. А те са породени най-вече от общата страст към забавленията. Щурата Мони не пропусна да се щракне с Митко и Марио и да събере погледите с привлекателна визия.

Мускулестите мъжаги пък се бяха барнали в стил „доброто и лошото ченге“ – в черно и бяло. Е, поне ролите им кореспондираха на екранните им герои. Анна-Мария също заложи на черното и стилната визия и цяла вечер не се отлепи от любимия си Митко.

С любимите герои от

С любимите герои от „София ден и нощ“ просто няма как да е скучно

Въпреки че лъснаха разкрития за личния живот на Кирилов, които го свързват с изкусителни гъркини, двамата все пак са си доста близки. Mарио пък отново се оказа магнит за жените и си изпроси целувка не само от Джулия, но и от Галя. Tака с много усмивки и добро настроение героите от „София ден и нощ“ загряха за изпращането на най-успешната си година на малкия екран.

sofiq-den-i-nosht8

sofiq-den-i-nosht6

sofiq-den-i-nosht5

sofiq-den-i-nosht4

sofiq-den-i-nosht

 

sofiq-den-i-nosht2

sofiq-den-i-nosht3

Източник: Zajenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари