Ловец на педофили: Общински съветник е сред задържаните

10
Знам за няколко кандидат-общински съветници, 1 общински съветник и кандидат-кметове, както и бизнесмени. Те са арестувани на 14 март, заяви Ален Симеонов
Знам за няколко кандидат-общински съветници, 1 общински съветник и кандидат-кметове, както и бизнесмени. Те са арестувани на 14 март, заяви Ален Симеонов

"Знам за няколко кандидат-общински съветници, 1 общински съветник и кандидат-кметове, както и бизнесмени. Те са арестувани на 14 март, но днес 15-ти стана ясно това"

Това заяви в Студио Actualno Ален Симеонов, създателят на доста известната в интернет пространството група "Педофилските животи нямат значение". Симеонов коментира информация, изнесена на брифинг от Софийската градска прокуратура – за общо 21 ареста в София и София-област на заподозрени за педофилия.

Общественият натиск – това е основната причина, според Симеонов, сега да се стигне до съответните действия на правоохранителните органи и извършените арести. Според него обаче „законът и прокурорите“ по принцип не помагат за по-ефективни действия, когато говорим за педофилия.

"Ние започнахме лова на педофили, впоследствие полицията се самосезира", подчерта Симеонов.

"Един месец след като започнахме, хванахме един педофил, за който извикахме полиция. Тогава ни разпитваха, а него го задържаха за 24 часа. Четири и половина месеца по-късно получих прокурорска преписка, че няма да му бъдат повдигнати никакви обвинения, защото той по закон не е направил нищо нередно", разказва Ален.

Припомняме, че тогава организаторът на групата "Педофилските животи нямат значение" беше задържан (25.10.21), а от СДВР официално уточниха, че той е арестуван и обвинен в нанасяне на средна телесна повреда - за счупване на няколко ребра на 52-годишен мъж. По думите на момчето към този момент обвиненията са свалени, а жалбата към него е била единствено с цел "сплашване и отказване от тази дейност".

"Когато самата държава не може да защитава гражданите си, те са длъжни да поемат нещата в свои ръце", категоричен е Ален.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари