Задържаха Васил Божков

1
Кацнах. Имам среща с бухалките, написа бизнесменът
Кацнах. Имам среща с бухалките, написа бизнесменът

Кацнах. Имам среща с бухалките, написа бизнесменът

Обявеният за издирване бизнесмен Васил Божков кацна в София. Очаква се той да бъде отведен от екипи на "Гранична полиция", тъй като срещу него има наложена мярка за задържане за срок от 72 часа.

Според източници на "По света и у нас" Божков вече е преминал граничния контрол и е задържан.

За прибирането си хазартният бос с 19 обвинения съобщи в своя Фейсбук профил, като публикува и снимка в самолет. Васил Божков е в Дубай от началото на 2020 година, когато започнаха две разследвания срещу него.

Срещу Божков има общо четири разследвания. По едно от тях той е обвиняем като поръчител на убийството на Манол Велев, на хазартен бос от Благоевград и на един от атентатите срещу Алексей Петров. Божков обявява завръщането си у нас ден след погребението на бившата барета и точно осем дни сред показния разстрел на Петров.

През пролетта на миналата година бизнесменът обяви, че е дал показания, в които уличава в корупция бившия премиер Бойко Борисов, бившия финансов министър Владислав Горанов и медийната съветничка на лидера на ГЕРБ Севдалина Арнаудова. Малко по-късно Борисов, Горанов и Арнаудова бяха арестувани, а 24 часа след това освободени, без да им бъдат повдигнати обвинения.

"Кацнах. Имам среща с бухалките", написа бизнесменът във Фейсбук:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Шах
    Щом се върна, значи нещо ще постигне което ще разберем какво е. Спечели ред дела и остават тези които са верижни по предходните и значи ...
  • 2
    1
    Бай хуй
    Тоя май свърши кинтите?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари