Лошите момчета са по-секси

0
Постоянно глупости ме ядосват. Примерно, когато наскоро си купих винетка за 100 лева и колата веднага влезе в дупка
Постоянно глупости ме ядосват. Примерно, когато наскоро си купих винетка за 100 лева и колата веднага влезе в дупка

Лора Караджова притежава всички необходими качества за една звезда - талантлива, красива, предизвикателна и артистична.

Певицата отдавна блести със собствена светлина, а не с тази на баща си - вокала на легендарната група „Сигнал“ Йордан Караджов. Лора е завършила висше в НБУ, специалност „Английска лингвистика", но още от малка е разбрала, че музиката ще й бъде съдба, пише Труд

Едва 17-годишна, красавицата започва да ходи по участия и да записва песни. Голяма популярност добиват съвместните й проекти с „Ъпсурт“ - „Мрън-мрън”, „Стига Фира”, както и дуетите с GoodSlav - „Нека бъде лято“, „Кво си мислим“ и „Гушкай ме“. Хитовете й „Оставам тук“, „Повече от всичко“ , "Цяла нощ" , „Спуснати завеси“, „Бай, бай“ и „Министърът на веселието“ също се радват на успех сред феновете. Личният живот на певицата също предизвиква интереса на медиите. След 8-годишна връзка с тв водещия Део Лора откри щастието със спортиста Валентин Славов, с когото имат и дъщеря - Алиса.

 

- Лора, усещаш ли вече вдъхновение от настъпването на пролетта?

- Наистина, с идването на пролетта дойдоха и мотивацията, и желанието ми за творчество. Така се чувствам всяка година - до февруари съм като в зимен сън, леко в депресия дори, обаче, като настъпи пролетта, и започвам да се замислям, че трябва да се работи, защото, ако нямаме нови проекти - няма да има работа и нещата стават по-сложни с живота. В момента правя ново парче и мисля, че ще излезе до месец и половина - ще бъде в поп мелодичен стил.

- Защо не заложиш отново на актуалния хип-хоп?

- Хип-хопът малко в повече ми идва вече, не ми се правят тийнейджърски песни, прави ми се нещо по-стойностно. Не че в някои от текстовете няма смисъл, но като цяло са много елементарно направени - с елементарни текстове, колкото да ги има самите песни. Мен това не ме задоволява, предпочитам да направя нещо стойностно, дори да е само едно. Много ме дразни това, което правят някои мои колеги - през два месеца вадят някакви абсолютно безсмислени песни само и само за да ги има.

- А би ли записала някое рок парче с този мощен глас, който притежаваш?

- Да, имам доста силен глас и много хора очакват от мен да направя рок парче, свързвайки ме с баща ми, естествено, но някак си това не е моят стил. Винаги, като пея рок песен или правя версия на песен на баща ми, им придавам от моя любим стил - арендби. Още от дете винаги съм слушала такива певици като Уитни Хюстън и Марая Кери и просто такъв стил съм попила, друг стил не мога да пея.

- Няма ли да направите дует с Данчо Караджов?

- Да, вече си е време да направим, дала съм му поръчка за песен, ще видя кога ще се накани, защото той от доста време не може да се накани.

- Според теб на младите изпълнители или на тези от поколението на баща ти им е по-трудно в днешната ситуация?

- На по-старите може би им е по-трудно, но смятам, че в днешно време, ако човек работи и е талантлив, независимо на колко години е - ще има успех. Ето „Сигнал“ - имат постоянно концерти и обикалят страната и няма за какво да се оплакват. А тези изпълнители от тяхното поколение, които не поддържат творчеството си, те се оплакват, защото нямат работа, но най-лесно е да се оплакваш. По-стари песни - като по „БГ радио“ - трябва да се въртят и да се възпитава новото поколение за нещата, които са се слушали преди години, защото това е основата и ако ги няма тях, няма да ни има и нас.

- Какво те ядосва най-често?

- Постоянно глупости ме ядосват. Примерно, когато наскоро си купих винетка за 100 лева и колата веднага влезе в дупка - ето, такива неща ме дразнят. По принцип гледам да не се задълбочавам, но има някои неща, които определено не харесвам - примерно чалгата и цялата чалга култура. Това е нещо, което много ме дразни и за мен е пълна простотия и селяния.

- А какво мислиш за модата на силиконовите гърди и устни и ти самата би ли си направила някаква корекция?

- Нямам нищо против силиконовите гърди. На повечето жени, които са раждали, бюстът им съвсем не прилича на това, което е бил преди, а човек трябва да има самочувствие и да се чувства добре в кожата си. Иначе силиконовите устни са ми много смешни, както и този начин на позиране с нацупени устни са ми най-смешното нещо в нашата действителност. Човек трябва да е максимално естествен, кой изглежда така в естественото си състояние?

- Спомняш ли си какво си помисли първия път, когато видя приятеля си Валентин?

- Спомням си го като ден-днешен, бях на пистата - аз карах сноуборд, а той ски. Вальо беше с много голяма компания, а аз съм си малко асоциална, не обичам големите компании и малко се бях отдръпнала, но в далечината го видях и направо замръзнах.

Той се беше съблякъл до кръста, явно му е било много топло, и ми направи много силно впечатление, че има върху тялото си уникални татуировки, като картини, и аз си викам - егати човека. Толкова ми хареса, че чак страх ме хвана, и си казах - ужас, какво става сега. За пръв път ми се случва такава тръпка от пръв поглед, а после с него се виждахме и на още няколко места. Разменихме си погледи и аз му показах, че го харесвам, но той направи първата крачка, явно е събрал смелост.

- Изглеждаш толкова влюбена, че сигурно си готова и за второ дете?

- Да, стига да има кой да ми помага - защо не? Майка ми си има други ангажименти и ме отменя само когато имам участия. Наистина децата са нещо уникално и суперзабавно, ако имам още едно такова дете като Алиса, ще съм много щастлива!

- Кои твои качества искаш да наследи Алиса от теб и баща й?

- Това, че не съм нахална - това искам да наследи от мен. Не знам дали скромността краси човека или не, но мисля, че трябва да бъде сдържана, въпреки че човек, като иска нещо, трябва да направи всичко възможно да го постигне. Трябва да може да си каже - да, искам това, и да върви към целта си, но без да е нахален. От баща си ще се радвам, ако вземе спортния дух, въпреки че и аз съм спортна натура, а тя прилича много на мен.

- Най-хубавият комплимент, който ти е правил Валентин?

- Когато ми казва - ти си моята любов, и това за мен е най-важното.

- Приятелят ти е тренирал карате и прилича на лошо момче. Защо според теб този тип мъже са толкова неустоими?

- Честно казано, не мога да си обясня защо жените си падат по лоши момчета, някак си са по-предизвикателни и по-секси. Въпреки че мъжете, които се занимават с бойни изкуства във всекидневието си, въобще не стигат до такива изпълнения. Те цялата си енергия я изразходват в залата и са доста спокойни и смирени навън.

- Роднините ви не настояват ли вече да вдигнете сватба?

- Роднините, ако толкова искат - да направят те! (Смее се.) На мен тази работа със сватбата ми е изтъркана малко. Вярвам в това, че човек, като се ожени, и някак си след това самата енергия между двамата много се променя. Това, да се обвържеш завинаги с този човек - някак си ме притеснява. А така, като всеки ден се бориш за него и за неговата любов, си мисля, че шансът да останете по-дълго време заедно е по-голям. Просто когато човек не знае какво ще стане утре и всеки ден се бори за тази любов, е някак си много по-силно.

- Къде живеете и има ли истина в това, че баща ти ти е подарил апартамент?

- С мъжа ми живеем в Банско, в София идвам само по работа. Иначе аз съм си купила апартамента, със събрани от мен пари, изработени с честен труд - никой не ми ги е дал и не знам тези хора защо са го измислили това нещо. По принцип не обръщам внимание и не ги чета тези писания.

- Напоследък много от звездите са атакувани в интернет от техни почитатели, които им отправят директни предложения. Така ли е и при теб?

- Аз не съм от тези жени, които получават много съобщения във фейсбук, въпреки че имам много приятелки, които ги свалят някакви хора, не съм симпатична ли, какво? (Смее се). Сигурно знаят вече, че съм и семейна, и затова не ме атакуват толкова.

- С Диляна Попова шегувате ли се понякога, че ще се сродявате, и често ли се съветвате за децата?

- Да, шегуваме се на тази тема. Понякога си викаме - представи си, че Борил стане мъж на Алиса, и такива подобни неща. Не се чуваме много често, но като си говорим за децата, разменяме опит за типично бебешки неща - как се хранят и т.н.

- Смята се, че не може да има приятелство между две красиви жени. Вие с Диляна как преборихте това клише?

- Трябва да имаш акъл в крайна сметка, независимо дали си хубав или не. Имам доста приятелки, които са много красиви, но са интелигентни и точно това ни събира. Красотата не е най-важното в живота, защото тя в крайна сметка си отива в един момент, но вярното приятелство е много важно и човек трябва да го съхранява. С Диляна гледаме да се забавляваме, а не да се съревноваваме.

- Повечето ти приятели също ли са толкова луди купонджии като теб?

- Всичките ми приятели са от луд по-луд и според мен всички хора са такива, не знам дали има нормални хора въобще. Най-лудите ми изпълнения са с двете ми най-добри приятелки, но не са много за споделяне.

- Део, с когото бяхте заедно осем години, скоро също ще става баща, поздрави ли го вече?

- Скоро разбрах за това, но още не съм го поздравила, защото чакам да го видя. Като го видя - ще му честитя, естествено.

- Ти самата какво дете беше - глезеха ли те, или по-скоро те възпитаваха строго?

- Не са ни глезили с брат ми, въпреки че баща ми никога не ни е оставял, винаги ни е давал, когато сме имали нужда от нещо, но не са ни купували абсолютно всичко, което си поискаме. Например моите първи маратонки „Найк“ ми ги купиха в XI клас, живели сме суперскромно.

Това ми харесва в моите родители, че всичко сме имали, но от най-евтиното, човек трябва да се научи да се бори, да цени парите. Майка ми беше по-строгата във възпитанието ни, защото главно тя ни гледаше и понякога сме отнасяли по някое и друго шамарче. Бях доста палава, въпреки че не създавах проблеми на родителите ми, защото те въобще не знаеха какво се случва с мен, когато излизах от вкъщи.

- Не криеш, че си опитвала наркотици и алкохол, с днешна дата определяш ли това като грешка и какво би казала на днешните тийнейджъри, които се изкушават от тези неща?

- От мястото, на което се намирам в момента, не бих казала да пробват, защото ще пробваш онова, ще пробваш това, ще го пробваш три пъти, пет пъти и ще се зарибиш, но ако приятелите ти го правят, и ти също се изкушаваш да опиташ. Тогава никой не ни е обяснявал това какво е, а в днешно време надявам се да им обясняват и е по-добре да не пробват, защото е опасно.

- Кои са думите, които баща ти ти е повтарял най-често?

- Откакто съм се родила и баща ми все ми повтаря - мъжете са пълни нещастници! И аз му викам - добре бе, татко, поне ми обясни защо, но нито един път не ми обясни, трябваше аз сама да разбера. (Смее се).

- Значи си го разбрала?

- Ами... (Смее се.) Мъжете и жените са две различни породи, според мен никога няма да се разберат, може би това ни привлича в крайна сметка. Важното е човек да намери хармония и другар в живота.

- Вярваш ли в съдбата?

- Има такива случки, в които казваш - съдбата си знае работата и нищо не е случайно. Вярвам, че има енергия, която ни пази и на която може да се помолим, когато искаме силно нещо.

Източник: Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари