Лори вече има DMS номер

1
Малкото момиченце от село Басарбово се нуждае от помощта ни, за да може да ходи
Малкото момиченце от село Басарбово се нуждае от помощта ни, за да може да ходи

Малката Лора, която се нуждае от средства за лечение в чужбина вече има DMS номер, съобщиха родителите й.

Можете да изпратите дарителски SMS с текст на латиница DMS LORA на номер 17 777 /за абонати на Теленор, Виваком и А1/. За абонаментни дарения и други начини за даряване влезте ТУК

Лора Петрова Ангелова е на 1 год. и 6 месеца, от с. Басарбово, обл. Русе. Родена е с рядкото заболяване „Вроден дефицит на бедрена кост”. Заболяването се среща при едно на 250 000 раждания.

Това е малформация, при която има забавено вкостяване и прогресиращо скъсяване на шийката на бедрената кост. Заболяването се лекува успешно единствено във Флорида, САЩ, в клиника „Света Мери”, където практикува д-р Пейли – известен хирург, с най-голям опит в света в лечението на такива деформации.

Д-р Пейли преглежда Лора при едно от посещенията си в Мюнхен и съставя становище, че е необходимо да я оперира в САЩ, тъй като е невъзможно лечението да се проведе в България.

Родителите подават заявление във фонда за лечение на деца за финансиране на операцията в САЩ, но получават одобрение за лечение в Австрия, където също няма необходимия опит, но цената е значително по-ниска.

Родителите обжалват решението на фонда, но едновременно с това стартират дарителска кампания, защото датата, определена за начало на лечението е 15 януари 2019 год. Стойността на операцията в САЩ, след направена отстъпка от д-р Пейли, е 199 200 щатски долара.

Дарителска сметка:

УниКредит Булбанк

UNCRBGSF BGN

сметка - BG16 UNCR 7000 1523 2804 10

USD сметка - BG27 UNCR 7000 1523 2804 06

Титуляр: Лора Петрова Ангелова. PayPal account - [email protected]

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари