Lord of the dance изправиха на крака русенската публика

1

Над 4000 русенци и гости на града, дошли специално за събитието, изпълниха зала „Булстрад Арена“, за да се насладят на изкуството на „Господарите на танца“ Lord of the Dance.

Публиката се потопи във вихър от емоции, пресъздадени от изкусните танцьори на ирландската трупа.

И в новата постановка на Майкъл Флетли – Dangerous Games, имаше битка между Доброто и Злото – борба, в която бяха пресъздадени най-силни човешки чувства. В продължение на два часа танцьорите пресъздадоха известната приказка за борбата на доброто и злото, превъплътени в образите на Властелина на танците (Lord of the dance) и Черния лорд (The dark lord), напомнящ повече за киборг.

Изкусните танцови изпълнени, в които се преплитаха елементи от модерното съвремие, келтските легенди и библейски сюжети, бяха подчертани от музиката, великолепната мултимедия, ефектните костюми и фантастичните елементи в спектакъла, в който победи истинският Господар на танца.

Той си тръгна триумфално от финалната танцова битка не само с пояса на най-добрия танцьор, но и с прекрасна дама, която не му отстъпва по нищо в бързите стъпки.
Изпълненията на танцьорите изправиха на крака многобройната публика бяха изпращани със заслужени бурни аплодисменти.

Гениалният Майкъл Флетли, „летящият ирландец”, рекордьор на Гинес за най-бърз танцьор в света с 35 стъпки в секунда, чиито крака са застраховани за 40 милиона долара, се появи в запис след края на спектакъла.

Източник: Русе Нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари