Локо (Русе) завоюва важна победа

2
Добромир Филипов осигури ценните три точки за домакините
Добромир Филипов осигури ценните три точки за домакините Снимка: Facebook

Добромир Филипов осигури ценните три точки за домакините

Локомотив спечели в Русе с 1:0 срещу Черноломец (Попово). Двубоят е от 25-ия кръг на Североизточната Трета лига. Добромир Филипов осигури ценните три точки за домакините. Това се случи в последните секунди на срещата. Тогава гостите избиха центрирана топка от корнер, Филипов я посрещна от воле от границата на наказателното поле и я изпрати в мрежата. Стана изключително оспорван, но коректен мач, предаде Sportal.bg.

Съперниците заложиха на атаката. Доста критични моменти имаше и пред двете врати. Точно преди попадението на Филипов футболист от Черноломец се измъкна сам срещу русенския вратар, но не успя да го преодолее.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари