Лиляна Павлова се разходи в завода на Sin Cars в Русе

2

Следващата спирка на предизборната кампанията на герберите бе завода на Sin Cars в Русе. Той бе посетен от бившата министърка Лиляна Павлова и русенския депутат Пламен Нунев.

Предизборната агитация с всякакви средства и способи започва да изглежда на турска сапунка от малкия екран.

"Високотехнологичните и иновационни производства са тези, които създават висока добавена стойност и българските млади специалисти избират да се развиват именно в тях. Русе е поредната област, предпочитана от инвеститорите в автомобилния сектор, а заводът за електромобили, който посетих днес, работи за бъдещето, съчетавайки иновации, грижа за околната среда и безопасност."

Това каза Лиляна Павлова, която посети тази сутрин русенския производител на автомобили Sin Cars. Лилето естествено беше придружена от беленския милиционер Пламен Нунев.

Иновациите са един от секторите, които ще получат повече финансиране и подкрепа от Европейския съюз. С общите ни усилия Русе има потенциала да се превърне в българския център за производство на електромобили“, добави Лилето.

"Когато работим упорито и спазваме правилата - успяваме и дори сме по-добри от останалите. За този сектор е много важен и ангажиментът ни за подкрепа на професионалното образование, за да виждаме все повече млади хора, заети в българската индустрия", подчерта Лиляна Павлова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари