Лиляна Павлова била натрупала нечуван за планетата Земя опит

0
Продуктът е ренесансова дама с марка Мишлен - много натрупана, изпълнена с мечти и депресия, "нечувани" в новата ни история
Продуктът е ренесансова дама с марка Мишлен - много натрупана, изпълнена с мечти и депресия, "нечувани" в новата ни история

Лиляна Павлова била натрупала нечуван за планетата Земя опит, в управлението на държави и съюзи!

Мога да се съглася с нея, до момента на натрупването, което е видимо, безспорно и дивно. Продуктът е ренесансова дама с марка Мишлен - много натрупана, изпълнена с мечти и депресия, "нечувани" в новата ни история. Когато депресията се изпълни и с лични комплекси за малоценност и неудоволетвореност, се получава точно лилянината логорея, която ни залива и от тоалетното казанче!

Негативът на този патологичен сценарий с предопределен край изкарва напред и друг трагикомичен престъпен състав. Той е плод на липса на здраво въображение в левия сектор, наричан за краткост БСП. В това патологично блато на посредствеността се селектира нов вид "ален мак", който самотен нейде, беше провъзгласен за заместник председател на столетницата.

Свилен мак - Свиленски или Свирен мак! Все едно.

Нямаше да прави впечатление, ако той не беше бившия съпруг на съпругата на президента Радев и чрез договорка, да бъде заформен новият управленски любовен триъгълник - президент, съпруга, партия. Така поне се знае, че генерал Деси командва президентската армия и армията на червените орки, в лицето на БСП.

Нинова е с червен картон - то се знае! Излишна.

Задаващото се червено управленско цунами си има генерал Деси и никой друг! Никога, докато тя командва парада. Поне така си мисли.

Живеем в държава, която удивително имитира живота в императорски Рим. Любовни триъгълници, патологични мечтатели, болни мозъци, свити от прислужници и верни легионери. Всички на колене пред "правото на силата"! И защитени само от това единствено право.

За да се случи обратното, което всички роби желаем - "силата на правото", няма как да стане без помощта на бавни и силни отрови, мощни интирги в тила на врага и случаен нож в гърба, влязъл на тиха улица. Така воюват варварите - кой с каквото има под ръка. Първо умират императорите, съветниците им, ковчежниците, военните командири и всички онези, които вярват в силата.

Накрая се разпада империята, заради собствената си невъзможност да съществува в здрав смисъл и се замества с република - чиста и свята република...

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари