Лилия Атанасова оглавява РИОСВ в Русе

0
Лилия Димчева Атанасова е класирана на първо място в конкурса за директор на РИОСВ в Русе
Лилия Димчева Атанасова е класирана на първо място в конкурса за директор на РИОСВ в Русе

Русе / Лилия Димчева Атанасова е класирана на първо място в конкурса за директор на Регионалната инспекция по околната среда и водите в Русе.

Петима бяха кандидатите за поста. Това бяха Венелин Димитров Неделчев, Йордан Петров Борисов, Камен Петров Милков, Лилия Димчева Атанасова и Йордан Христов Георгиев.

Всички те бяха допуснати и до интервюто, което се проведе на 18 март в сградата на Министерството на околната среда и водите.

Според извлечение от протокола, отразяващ класираниия на първо място за заемане на длъжността, публикуван на сайта на МОСВ за поста е одобрена Атанасова.

Тя вече изпълняваше тази длъжност по време на управлението на "кабинета Борисов1". След това бе заменена от Дауд Ибрям, който заемаше поста и преди Атанасова. Както вече съобщихме в началото на 2015 г. Ибрям бе уволнен от министъра на околната среда Ивелина Василева по чл. 19, ал 2 от Закона за администрацията, който гласи "По преценка на органа, който го назначава". След това той коментира, че преди освобождаването му е имало намеци да не контролира толкова стриктно определени компании.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари