Лили Иванова припадна на сцената

0
Екипът на звездата: Прилоша й от глад и умора
Екипът на звездата: Прилоша й от глад и умора

Концертът на Лили Иванова в НДК преди дни наистина може да се окаже последната изява пред публика на 78-годишната певица, научи „Ретро”.

Звездата на родната естрадна музика вече няма сили да издържи дори два часа пеене на живо и участието й е било белязано със страшен инцидент, изправил на нокти целия екип на примата.

Певицата е припаднала от преумора малко преди концерта си, разкриха присъствали на ужасното събитие.

По време на генералната репетиция в зала 1 на НДК, където Лили пя по случай 35-годишнината на Двореца на културата, изпълнителката внезапно се почувствала зле, усетила горещи вълни и се изпотила.

Малко преди да влезе в гримьорната за последно проверяване на грима, тя се строполила на сцената. Падането й предизвикало паника сред целия екип. За щастие дежурните лекари, които следели за доброто здраве на звездата от началото на репетициите сутринта, веднага се притекли на помощ. Те успели да свестят Лили, като веднага й направили обдишване с кислород и напръскали лицето й със студена вода.

Певицата се съвзела бързо и дори се скарала на музикантите, че са се надвесили над лицето й и й пречат да се изправи. Примата не послушала съветите на лекарите да си почине и да похапне нещо по-стабилно. Както „Ретро” писа, певицата живеела на вода, мед и плодове близо седмица преди концерта, само и само да изглежда блестящо на сцената. А в самия ден преди събитието не хапвала нищо освен няколко лъжици мед.

Прилоша й от глад и умора. Отказваше дори кафе и чай да пие, за да не й се развали гласът. Беше и много притеснена, както никога досега преди концерт. Изпокара се с половината екип, както и с организаторите от НДК и просто не беше на себе си. Изглежда умората и изтощението й се отразяват не само физически, но и психически”, обясняват от обкръжението на примата.

Лили най-много се вбесила, че е извикан лекарски екип, тъй като била убедена, че колкото повече хора знаят за проблема й, толкова по-лесно ще се разчуе случката. Тя буквално се разкрещяла на докторите, след като си позволили да й препоръчат да отмени концерта.

„Това не се е случвало в кариерата й и мисълта, че идва краят, я ужаси. Беше готова да излезе на сцената, ако трябва да пее и седнала, но да не се изложи. В крайна сметка това се случи, защото от толкова нерви гласът й изчезна и половин час се опитваше на намери верните тонове, а публиката бе в потрес”, коментират още очевидци.

Въпреки че Иванова не изневери на стила си и отново бе облечена в черна къса рокля и с 15-сантиметрови токчета, изражението й подсказваше, че не се чувства добре. Тя започна концерта си с откровения и призна, че много се притеснява и не е чувствала подобно нещо от времето, когато е стартирала кариерата й. А след това възкликна на микрофона: „Никога не съм пила толкова много вода”.

Присъствали на концерта зрители също отбелязаха, че примата е пяла доста несигурно за пръв път и в началото гласът й едва се чувал на микрофона. Това била и причината тя да прави по-дълги паузи между песните и да говори на публиката. Лили също изглеждала изненадана от невъзможността да използва гласа си пълноценно и след изявата си не промълвила нито дума. За всички обаче станало ясно, че едва ли скоро ще излезе на сцена.

„Побърза да си тръгне, без да промълви дори една дума. С жест показа на шофьора си, че тръгват, и изчезна. Беше свита и съсипана, все едно не е Лили Иванова”, споделят още от екипа на звездата.

Близки до звездата пък разкриха, че тя има проблеми с гласа си още отпреди няколко месеца. Това е причината Лили за първи път да излезе на сцената с беквокалистки, които да я подкрепят в по-сложните извивки.

Източник: Ретро.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари