Лидия е нашата голяма гордост!

1
Поли Генова сподели, че малката Лидия е постигнала своя категоричен успех!
Поли Генова сподели, че малката Лидия е постигнала своя категоричен успех! Видео: БНТ

"Лидия е невероятно талантливо дете. Гордеем се с това, което направи на Детската Евровизия, тя има своя успех и то категоричен", каза Поли Генова.

Тя открои още, че сме вдигнали летвата много високо при организацията на конкурса в България и тази година Малта не успя да ни надскочи, съобщи БНТ.

Мириам от Грузия спечели Детската Евровизия. На второ място е Армения, а на трето Италия. Нашата Лидия се класира сред първите 10. Гласуваха две журита - професионално и детско. Грузия накрая получи общо 239 точки. "Дано Грузия успее да ни изненада догодина", коментира Поли Генова.

Авторът на песента " Вълшебен ден" Влади Ампов-Графа каза, че емоцията е била голяма и е невероятно доволен от представянето на Лидия. А нашето момиче сподели, че именно песните на Армения и Грузия са били нейните фаворити.

Ще бъде направен анализ на новия регламент за гласуване, открои Йоана Левиева-Сойър. Тя обясни, че премахването на зрителския вот и вкарване на две журита е било необходимо, за да се пресекат злоупотреби. Сойър добави, че според нея Лидия е заслужавала повече.

Източник: БНТ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари